Facebook Pixel «Παίρνουμε τις μετοχές, βάζουμε 20 εκατ.!»
Life
| 2011-09-27 18:24:00

«Παίρνουμε τις μετοχές, βάζουμε 20 εκατ.!»

«Παίρνουμε τις μετοχές, βάζουμε 20 εκατ.!»

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για την δήλωση του Πρίγκιπα και τόνισε πως θα έρθει στην Αθήνα μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία, ώστε να μπουν και τα 20 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, τόνισε ότι το πληρεξούσιο καθυστέρησε, καθώς το νομικό επιτελείο του Πρίγκιπα και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του ιδίου του Πρίγκιπα, συντάχθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Αναλυτικά ο Τσάκας μίλησε στον sentra103.3:

Για το πού οφείλεται η καθυστέρηση: «Ο κ. Πετρόπουλος είχε στείλει ένα έγγραφο στους Σαουδάραβες που το μελετούσαν μέχρι αργά το βράδυ. Για λόγους τελείως προσωπικούς του Πρίγκιπα δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» και να υπογράψει. Ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι κυβερνητικός αξιωματούχος κι έχει δουλειές…».

Για το αν θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και για την άφιξη του Πρίγκιπα: «Από την πλευρά μας ναι το σχέδιο είναι η πλειοψηφία. Ο Πρίγκιπας δηλώνει για άφιξη εγώ τι να πω… Τις επόμενες μέρες θα είναι στην Αθήνα. Περιμένουμε να έρθει όταν τελειώσουν οι δικηγόροι για την μεταβίβαση των μετοχών.

Δεν θα έρθει για βόλτα, μόνο αν υπάρχει συμφωνία. Θα πάρουμε τις μετοχές με αντάλλαγμα να καταθέσουμε 20 εκατ. ευρώ τα οποία θα περάσουν στα ταμεία της ΠΑΕ μέσω της ΑΜΚ.

Προφανώς μιλάμε για δυο διαφορετικά πλάνα, το δικό μας και του κ. Βγενόπουλου. Ερχόμαστε εμείς γινόμαστε ιδιοκτήτες των μετοχών και βάζουμε 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Αυτά τα 20 ως ιδιοκτήτες του πλειοψηφικού πακέτου ζητάμε να μπουν τα 20 εκατ. ευρώ ως ΑΜΚ».

Για το πώς θα γίνει να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο στα χέρια του Πρίγκιπα από τη στιγμή που δεν το επιτρέπει η ελληνική νομοθεσία για τις ΑΕ: «Τεχνικά θα δούμε πως θα το ξεπεράσουμε. Είναι δεδομένο ότι θα ξεπεραστεί. Εμείς σκοπεύουμε είτε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ή θα έρθουμε σε επαφή με τους ιθύνοντες να αλλάξει ο νόμος! Είναι αντίθετο με ό,τι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη».

Για το αν ισχύουν τα όσα είχε πει στις αρχικές του τοποθετήσεις για τις προθέσεις του Πρίγκιπα: «Μόλις οι δικηγόροι συντάξουν το κείμενο για την μεταβίβαση των μετοχών θα βάλουμε άμεσα 20 εκατ. ευρώ. Ο,τι είχα πει ισχύει… Ο,τι ζητηθεί και δεν είναι παράλογο κι έξω από αυτά που εμείς προτείνουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μου είπε ο Πρίγκιπας».

Για το αν θα υπάρξουν άλλοι Ελληνες που θα συνεργαστούν με τον Πρίγκιπα: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος Ελληνας που θα συνεργαστεί μαζί μας».

Για το αν υπήρχε επικοινωνία με την πλευρά Τζίγγερ: «Όχι καμία επικοινωνία. Το ζητούμενο είναι να τελειώνουμε να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσείς!»

Για το αν ο Πρίγκιπας ενδιαφέρεται για την Ολυμπιακή: «Καμία σχέση, δεν ξέρω από πού βγήκε αυτό για την Ολυμπιακή. Τα αεροδρόμια και τα λιμάνια βρίσκονται στο επενδυτικό πλάνο του, αλλά η Ολυμπιακή δεν έχει καμία σχέση».

Για το πότε θα έρθει ο Πρίγκιπας: «Εγώ θα πάω στην Τζέντα. Αν ταιριάξει θα γυρίσω σε δυο μέρες και μαζί κι ο Πρίγκιπας, αλλιώς όποτε έρθει».

Για το αν θα έρθει μόνος του ο Πρίγκιπας: «Τουλάχιστον ένας Πρίγκιπας θα έρθει. Ενας ξάδερφός του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags