Facebook Pixel Sportdog.gr | Γεύση από Ιταλία στην Κηφισίας
Life
| 2019-10-19 06:59:00

Γεύση από Ιταλία στην Κηφισίας

Sportdog Team
Γεύση από Ιταλία στην Κηφισίας

Νέο Κατάστημα από την Gruppo Cucine στο Χαλάνδρι. Διαφορετικό Design στο νέο της χώρο. 

Αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, σεφ και πολιτιστικοί παράγοντες παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου Καταστήματος Gruppo Cucine, στη Λεωφόρο Κηφισίας 244, στο Χαλάνδρι.

Η οικογένεια Λεβεντάκη υποδέχθηκε τους καλεσμένους και ο CEO Γιώργος Λεβεντάκης, τους ευχαρίστησε και μοιράστηκε το όραμα και τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, ενώ  τόνισε πως οι άνθρωποι, η ομάδα και η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό στην πορεία του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 άνθρωποι από διάφορους χώρους όπως αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, πελάτες, συνεργάτες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και άνθρωποι των media.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γευστική εμπειρία ιταλικών γεύσεων με ζωντανή μαγειρική στις κουζίνες του καταστήματος από τους σέφ του δειπνοσοφιστήριον, και υψηλής αισθητικής οινογνωσία από τον Wine Experience Designer Αρτέμιο Λαϊνά, σε μια όμορφη βραδιά μέσα στο κατάστημα, αλλά και στον εξαιρετικά διαμορφωμένο κήπο κάτω απο το φεγγάρι και την υπόκρουση ιταλικής μουσικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags