Facebook Pixel «Φέτος νιώθω πιο δυνατός»
Life
| 2011-10-04 17:10:00

«Φέτος νιώθω πιο δυνατός»

«Φέτος νιώθω πιο δυνατός»

Ο Άλεκς Μάριτς στην πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό δεν βοήθησε όσο θα ήθελε. Και αυτό γιατί δεν του το επέτρεψε ο σοβαρός τραυματισμός του. «Φέτος νιώθω πιο δυνατός» δήλωσε στο gazzetta.gr ο σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος και υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα.


Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στην Κωνσταντινούπολη κόντρα σε Εφές Αναντολού και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Σε προβλημάτισε η εικόνα;

«Είναι αλήθεια πως δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε σε αυτά τα δύο ματς. Ειδικά στο δεύτερο μας βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και τα φιλικά ενώ είχαμε και πολλές απουσίες».

Φέτος υπήρξαν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Έφυγαν και ήρθαν σημαντικοί παίκτες. Πως βλέπεις το σύνολο που έχει δημιουργηθεί;

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μονάδες, αλλά μια ομάδα που αποτελείται από έναν συγκεκριμένο κορμό και κάθε χρόνια γίνονται οι ανάλογες μεταγραφές ώστε να διατηρείται η ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Ορισμένοι παίκτες έφυγαν, ήρθαν άλλοι και συνεχίζουμε. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Να βρούμε χημεία και να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας».

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags