Facebook Pixel Σενάριο-σοκ για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Κοβάσεβιτς
Life
| 2020-01-08 19:57:00

Σενάριο-σοκ για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Κοβάσεβιτς

Sportdog Team
Σενάριο-σοκ για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Κοβάσεβιτς

Διαβάστε τι αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα.

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες η είδηση για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.

Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα σενάρια για το κίνητρο πίσω από αυτή την κίνηση, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Αlo.rs" να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη απόπειρα ίσως να συνδέεται με ένα τροχαίο που είχε η κόρη του Κοβάσεβιτς το καλοκαίρι του 2017.

Το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλν του πρώην παίκτη φέρνει στο φως μια άγνωστη ιστορία, τονίζοντας αρχικά ότι το ένα κίνητρο για την δολοφονική απόπειρα ίσως είναι πιθανές οικονομικές / επαγγελματικές διαφορές, αλλά και ένα τροχαίο ατύχημα που είχε η κόρη του, Στέλλα στα μέσα Ιουλίου του 2017 και από το οποίο κι εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά.


 

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο όχημα που οδηγούσε η Στέλλα βρίσκονταν άλλοι τρεις νέοι, με την νεαρή οδηγό να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να καρφώνεται σε άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα. 

Αργότερα έγινε γνωστό ότι στο αίμα της οδηγού βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ (0,75) που ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ από το ατύχημα η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και χρειάστηκε αρκετές επεμβάσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία, αλλά και πολύμηνη αποκατάσταση.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι οι Αρχές ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση, εστιάζοντας πάντως στην υπόθεση με το τροχαίο της κόρης του Κοβάσεβιτς, ψάχνοντας πιθανή σύνδεση με την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags