Facebook Pixel Sportdog.gr | Οur Divine Love Story
Life
| 2020-01-28 22:33:00

Οur Divine Love Story

Sportdog Team
Οur Divine Love Story

Η πιο γλυκιά ιστορία αγάπης γράφεται στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, υποδέχεται την πιο ερωτική ημέρα και γραφεί τη δική του μοναδική ιστορία αγάπης με προτάσεις που σιγουρά θα ερωτευτείτε! Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, μαγευτικά live μουσικά σχήματα, αναζωογονητικές θεραπείες Spa, αλλά και πολυτελείς αποδράσεις με μαγευτική θέα είναι ότι χρειάζεστε για μια λαμπερή ιστορία αγάπης.

Divani Caravel

‘’Παραδώσου λοιπόν’’ στο πιο ερωτικό dinner party της Αθήνας!

Για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου το ατμοσφαιρικό JuJu Bar & Restaurant στην καρδιά της Αθήνας έχει σχεδιάσει για εσάς μια μοναδική εμπειρία Full In Love!  Ο αιώνιος έφηβος Πασχάλης με την μπάντα του θα σας ταξιδέψει μουσικά στις πιο ρομαντικές εποχές και θα σας προσφέρει μία κεφάτη μουσική παράσταση με τα ωραιότερα και αγαπημένα τραγούδια του από τους Olympians μέχρι και σήμερα! 

Τα ερωτικά τραγούδια Πασχάλη, η ρομαντική διακόσμηση του εστιατορίου και το ειδικά σχεδιασμένο μενού της ημέρας είναι σίγουρο ότι θα σας σαγηνέψουν.

Το μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει: Tαρτάρ βασιλικού καβουριού με πικάντικη Ασιατική σαλάτα & λάδι τρούφας, Black Angus rib eye steak σχάρας με πατάτες Σαντορίνης σωτέ & baby λαχανικά σχάρας ή Σολομός crispy skin με γλυκόξινη σάλτσα & φασολάκια σόγιας με μάνγκο, “Divine Love Story” Μους σοκολάτας Illanka με πέρλες blueberry & σάλτσα φράουλας, στα 70€ ανά άτομο.

Ρομαντική πρόταση διαμονής στην καρδιά της Αθήνας

Για όσους ονειρεύονται να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ στα πολυτελή και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και τις υπέροχες σουίτες με θέα την Ακρόπολη του Divani Caravel τα ειδικά πακέτα ξεκινούν, από 160€ και διαρκούν από 13 έως 16 Φεβρουαρίου. Αφρώδης Οίνος και Σοκολατάκια σας περιμένουν κατά την άφιξή σας. Το επόμενο πρωί, απολαύστε πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο, δωρεάν είσοδο στο Fitness Center του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχετε 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa & 10% έκπτωση στο μενού που θα απολαύσετε το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου, στο JuJu Bar & Restaurant.

*Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2107207000

Divani Apollon Palace & Thalasso

Αφήστε πίσω τον θόρυβο της πόλης και γιορτάστε τον έρωτά σας σε ένα ξενοδοχείο που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στυλ!

Η μαγευτική φωνή της SHAYA σαγηνεύει την Αθηναϊκή Ριβιέρα στο Εστιατόριο Mythos By Divani!

Το εστιατόριο Mythos By Divani, την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σας υποδέχεται στο ειδυλλιακό περιβάλλον του με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Οι μοντέρνες ερμηνείες της ταλαντούχας τραγουδίστριας SHAYA με τη μαγευτική φωνή είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ερωτική ατμόσφαιρα ενώ το ειδικά σχεδιασμένο μενού που ετοίμασε ο σεφ του εστιατορίου θα κάνει τη βραδιά ακόμα πιο μαγική.

Το μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει: Καλωσόρισμα με σαμπάνια, Κρέμα κάρδαμου με καραβίδες & λάδι άγριας ρόκας, Καπνιστός σολομός μπαλίκ με μαρμελάδα παντζαριού & wakame, χτένι καρπάτσιο με πέρλες yuzu & passion fruit, Ραβιόλια με ρικότα και σπανάκι κρέμα χειμωνιάτικης τρούφας, πούδρα πορτσίνι και ψητά φουντούκια, Μοσχαρίσιο φιλέτο Βlack Angus σε πικάντικη σάλτσα κακάο με φρούτα του δάσους, πουρέ & τσιπς γλυκοπατάτας, baby λαχανικά, Μους σοκολάτας Illanka με πέρλες blueberry & σάλτσα φράουλας, στα 75€ ανά άτομο.

“Heart to Heart” finger food με κέφι και μουσική στο A+D Bar

Εναλλακτικά, διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στο A+D Bar συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού (55€/άτομο).

Ονειρικό Πακέτο Διαμονής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ένα ρομαντικό βράδυ που τα έχει όλα σας χαρίζει το  Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ειδικά πακέτα διαμονής! Διαμονή με Θέα τη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα (από 160€), αφρώδη οίνο και σοκολατάκια για το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο σας, χαλάρωση με μια αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου κέντρου θαλασσοθεραπείας. Δυνατότητα late check out για περισσότερες ρομαντικές στιγμές, Πρωινό στο Δωμάτιο, Δωρεάν Στάθμευση και Χρήση του Fitness Center του Ξενοδοχείου , 10% έκπτωση στις θεραπείες Spa και 10% έκπτωση στο μενού για το βράδυ του Αγ.Βαλεντίνου στο εστιατόριο Mythos By Divani. Το πακέτο Ισχύει από 13 έως 16 Φεβρουαρίου.


Δώρα Λάμψης & Αναζωογόννησης

Έρωτας και αναζωογόνηση πάνε μαζί, τι καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο που συνδυάζει και τα δύο! Προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα gift voucher για το βραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Center! Μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος, χαλαρωτικά μασάζ είναι κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας του Divani Apollon Palace & Thalasso.

*Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2108911100.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα), μετρώντας πάνω από 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας. Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον Ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες  του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags