09/10/11 - 12:00

"Δεν μιλούσα για την πάρτη μου..."

Ο Νίκος Ρουμελιώτης τιμωρήθηκε από την ΕΟΠΕ με αποκλεισμό για δύο χρόνια από τις εθνικές ομάδες. Ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν έκρυψε την αγανάκτησή του, τονίζοντας πως δεν μετανιώνει για όσα είπε... 

"Δεν μιλούσα για την πάρτη μου..."
38.163views 0shares

"Περιμένω την αντίδραση του κυρίου Λεώνη και του κυρίου Δρίκου. Εάν ήμουν εγώ στη θέση τους, θα είχα αντιδράσει. Εγώ για ποιον μιλούσα; Για την πάρτη μου; Για την Εθνική Ανδρών και για το καλό των συμπαικτών μου", είπε αρχικά ο Ρουμελιώτης και πρόσθεσε:

"Εκανα το καθήκον μου σαν αρχηγός. Οι δηλώσεις ήταν εκ μέρους όλων των αθλητών. Δεν μπορούν να μου κλείσουν το στόμα. Επρεπε να τιμωρήσουν και τους 12 αθλητές με τις δικές μου δηλώσεις. Δεν πρόσβαλα κανέναν".

"Είμαι περήφανος που έκανα το καθήκον μου. Στα μάτια των συναθλητών μου έχω κάνει το σωστό. Από τότε που ανέλαβε ο Μαυρομάτης η Εθνική Ανδρών έχει ζήσει τα χειρότερα. Άφησε τους αθλητές με 250 ευρώ για όλο το καλοκαίρι", συμπλήρωσε.

"Τους ζητήσαμε τα οδοιπορικά και μας κορόιδευαν. Μετά από 300 διεθνείς συμμετοχές περίμενα σεβασμό. Έζησα στα χρυσά χρόνια της Εθνικής. Με αυτήν τη διοίκηση έχω δει ό,τι χειρότερο σε οργάνωση και σε συμπεριφορά".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ