Facebook Pixel Mε το δεξί η Λένα στην Οσάκα
Άλλα Σπορ
| 2011-10-10 13:04:00

Mε το δεξί η Λένα στην Οσάκα

Mε το δεξί η Λένα στην Οσάκα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς, η Λένα Δανιηλίδου ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια διάκρισης στο WTA International τουρνουά HP Japan Open στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των 220,000 δολαρίων της Ιαπωνίας η Λένα Δανιηλίδου, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των τελευταίων μηνών.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά από μια σύντομη μάχη 1 ώρας και 16 λεπτών, επικράτησε με 6-2, 6-2 της Αναστάσια Πιβοβάροβα και θα δώσει το παρών στο 2ο γύρο της hardcourt διοργάνωσης.

Εκεί θα περιμένει τη νικήρια του ασιατικού εμφυλίου ανάμεσα στη Γιαπωνέζα και Νο6 του ταμπλό, Αγιούμι Μορίτα και την Κινέζα, Σουάι Ζανγκ οι οποίες θα αγωνιστούν αύριο, οπότε η Λένα θα ξαναμπει στα ιαπωνικά courts την Τετάρτη.

Η Λένα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση πετυχαίνοντας 6 συνολικά breaks, από τρία σε κάθε σετ, ενώ έχασε δύο φορές το σερβίς της από το οποίο κέρδισε το 57% των πόντων.

Ειδικά στις επιστροφές η Δανιηλίδου ήταν εξαιρετική επιτρέποντας στην αντίπαλό της να κερδίσει μόλις το 22% των πόντων της από το 2ο σερβίς της.

Η 29χρονη Θεσσαλονικιά προέρχεται απ'την συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του σπουδαίου China Open όπου μετά από δύο μεγάλες νίκες στα προκριματικά, ηττήθηκε δύσκολα απ'την Ντανιέλα Χαντούκοβα στον 1ο γύρο ενώ σημείωσε άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ανεβαίνοντας στο Νο87 του κόσμου.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags