Facebook Pixel «Θα ήθελε να παίξω εξωτερικό»
Life
| 2011-10-11 18:12:00

«Θα ήθελε να παίξω εξωτερικό»

«Θα ήθελε να παίξω εξωτερικό»

Αυτή είναι μία από τις επιθυμίες του Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος τονίζει ότι στόχος του Πανιωνίου είναι να βγει Ευρώπη!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αρχηγού των «κυανέρυθρων» στον ΟΠΑΠ tv:

Για την καριέρα του στον Πανιώνιο: «Μου άρεσε από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο. Απ' όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξεκίνησα από την Καλαμάτα στα 15 μου. Έμεινα εκεί και μετά ακολούθησε ο Πανιώνιος. Είναι τιμητικό να είμαι αρχηγός του Πανιωνίου».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Σε σχέση με άλλες χρονιές έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Σύμφωνα με την απόδοσή μας, όμως, δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν ήρεμοι, είχαμε σταθερή διοίκηση. Τώρα είναι μία δύσκολη κατάσταση για εμάς με όσα συμβαίνουν, αλλά σκεφτόμαστε μόνο το αγωνιστικό».

Για τους στόχους του Πανιωνίου: «Ο προπονητής και οι παίκτες είμαστε ενωμένοι. Ο κ. Λεμονής είχε μία αντιπαράθεση με τη διοίκηση. Ελπίζω να τα βρουν. Έχουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Όλα είναι ρευστά».

Για τα στημένα: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο καθαρό, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση. Τα στημένα είναι πληγή που μας έχει επηρεάσει όλους».

Για το όνειρό του να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας: «Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Αν έρθει μία πρόταση θα πρέπει να την εξετάσω με την οικογένειά μου».

Για το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Γεωργία: «Το κίνητρο για το τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής είναι πολύ μεγάλο και θα υπερισχύσει στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Γεωργία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags