Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Κορωνοϊός: Απίστευτη "έκρηξη" από Μπέο: "Ρε βόδια, τι κάνετε στην ουρά;"
Life
| 2020-04-03 23:30:00

Απίστευτη "έκρηξη" από Μπέο: "Ρε βόδια, τι κάνετε στην ουρά;"

Sportdog Team
Απίστευτη "έκρηξη" από Μπέο: "Ρε βόδια, τι κάνετε στην ουρά;"

Αχιλλέας Μπέος - Κορωνοϊός: Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για άλλη μία φορά ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σχετικά με την ευκολία μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Μπέος ξέφυγε από τα όρια.

Με πολύ έντονο ύφος συνέστησε στους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους και τους καθησύχασε ότι κανείς δεν πρόκειται να τους κόψει το ρεύμα ή το νερό, ώστε να δικαιολογείται ο συνωστισμός σε τραπεζικά υποκαταστήματα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γ. Κολλάτο, ο Μπέος είπε:

«Ποιος είναι ο λόγος να στηθείτε στην ουρά; Έκανε αναστολή το Κράτος σε όλες τις πληρωμές. Δεν κινδυνεύετε από τις ρυθμίσεις. Μην τα πληρώσετε. Ρε βόδια μην πάτε στη γραμμή.

Η υγεία σας είναι πάνω απ’ όλα. Τι κάνετε στην ουρά; Μοιράζουν τίποτα πεντοχίλιαρα και δεν το ξέρω; Πρώτα η υγεία των δικών σας, των παιδιών σας, των εγγονών σας.

Προστατεύστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τα παιδιά σας. Μην πάτε. Και οι συνταξιούχοι μπαίνουν στο λογαριασμό και με την κάρτα κάνουν συναλλαγές.

Είναι δυνατόν να στέκεστε στην ουρά , να ταλαιπωρήστε και να κινδυνεύει η υγεία σας; Και αυτοί οι νταβατζήδες στις τράπεζες: βάλτε 2-3 άτομα ακόμα να εξυπηρετούν τον κόσμο.

Δεν κινδυνεύετε να σας κόψουν το νερό, το ρεύμα, την εφορία. Κρατήστε τα μέτρα αυστηρά.  Τι να κάνουμε; Βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση».

ΠΗΓΗ: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags