Facebook Pixel Πάει "τρένο" η Σπόρτινγκ του "άχρηστου" Φρέιτας!
Life
| 2011-10-17 17:43:00

Πάει "τρένο" η Σπόρτινγκ του "άχρηστου" Φρέιτας!

Πάει "τρένο" η Σπόρτινγκ του "άχρηστου" Φρέιτας!

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής ο Κάρλος Φρέιτας, πάει "τρένο". Πετάει στο γήπεδο!

Ο αποτυχημένος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έκανε διψήφιο αριθμών μεταγραφών και μετά από ένα διάστημα που χρειάστηκε η ομάδα για να μονταριστεί, τώρα είναι έτοιμη ακόμα και για να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Πόρτο.

Ινσούα, Ονιέγου, Αγκουιάρ, Τουράν, Μπόεκ, Ελίας, Φαν Βολφσβίνγκελ, Καπέλ, Μποζίνοφ, Ρινάουδο, Σχάαρς, Ροντρίγκες, Ρούμπιο, Σουάρεθ και μερικοί ακόμα. Η ομάδα έστρωσε και τώρα "πετάει". Είχε στη διάθεσή του ένα μπάτζετ 30 εκατομμυρίων ευρώ και αν εξαιρέσει κανείς τον Ελίας, τον οποίο πλήρωσε η Σπόρτινγκ στην Ατλέτικο 9 εκατομμύρια, όλοι οι υπόλοιποι μαζί κόστισαν περίπου 20 εκατομμύρια.

Από τις πωλήσεις κάποιων παικτών επεστράφησαν στα ταμεία τα 10 από τα 30 που διέθεσε για μεταγραφές. Με την πορεία που αναμένεται να κάνει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και με την πιθανότατη εξασφάλιση της συμμετοχής στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τα λεφτά που ξοδεύτηκαν θα βγουν εις διπλούν.

Στην Ελλάδα ο Κάρλος Φρέιτας ήταν "παλτό", "άσχετος" και όλα τα συναφή. Δεν είχε βλέπετε τις γνώσεις ενός Κώστα Αντωνίου ή ενός Δημήτρη Γόντικα. Στην Σπόρτινγκ που μπορεί να κάνει τη δουλειά του απερίσκεπτος, δείχνει και τι αξίζει. Αυτά για όσους έλεγαν ότι δεν κάνει, "παπαγαλίζοντας" αυτά που τους έλεγαν οι "κολλητοί" τους μέσα από την ομάδα. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει τι λέμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags