03/06/20 - 20:22

Φοβερός Σαββίδης! "Μου ζήτησαν στην Ελλάδα 625 εκατομμύρια! Είστε τρελοί;"

Sportdog Team
Φοβερός Σαββίδης! "Μου ζήτησαν στην Ελλάδα 625 εκατομμύρια! Είστε τρελοί;"
9.386views

Ιβάν Σαββίδης: Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μίλησε για την εξαγορά του Πόρτο Καρράς, τις επενδύσεις στον τουρισμό ενώ σχολίασε και την παρουσία του στη λίστα Forbes!

Η περίοδος της καραντίνας βρήκε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στη φάρμα του λίγο έξω από την πόλη του Ροστόφ. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφορικά με τους μήνες... εγκλεισμού, τόνισε με νόημα πως: «Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ήμουν στο Μανχάταν, κάνουν λάθος. Η καθημερινότητα είναι σημαντική για μένα. Ο κόσμος μου, είναι το σπίτι μου και οι άνθρωποι που είναι κοντά μου».

Σε συνέχεια, αποκάλυψε ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε στραμμένη την προσοχή του στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής, το γνωστό Πόρτο Καρράς, σημειώνοντας πως: «Ήταν μια συμφωνία που δε θα μπορούσε να διαρκέσει μόνο μία ημέρα, μια εβδομάδα ή ακόμα και ένα μήνα. Μας πήρε ένα χρόνο. Επιχειρηματικά βρισκόμαστε εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα και η επένδυση στο χώρο των ξενοδοχείων αποτελεί ένα μέρος του ομίλου μας. Η «Atlantis Pak» λειτουργεί σε 90 χώρες, πραγματοποιούνται ετήσια συνέδρια, με επιχειρηματίες από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Πολωνία, στο Ροστόφ και άλλα μέρη και κράτη, όπως η Κύπρος, η Τουρκία και η Κρήτη στην Ελλάδα, ενώ ένα συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί και στο Πόρτο Καρράς. Η αντίδραση γι’ αυτό το μέρος ήταν καταπληκτική. 

Έγραψαν πολύ καλές κριτικές, είπαν ότι ήταν χαρούμενοι που πραγματοποιήθηκε εκεί το συνέδριο. Τότε σκέφτηκα ότι αν υπήρχε μια ευκαιρία, θα έπρεπε να προσπαθήσω να το αποκτήσω. Παρεμπιπτόντως, είναι ένα ξενοδοχείο υψηλού επιπέδου, εκεί, για παράδειγμα, πραγματοποιήθηκε η σύνοδος κορυφής της ΕΕ».

Μάλιστα, αναφορικά με το Πόρτο Καρράς, αποκάλυψε πως: «Το 2004 μου το πρόσφεραν αντί 625 εκατομμυρίων ευρώ. Τότε ρώτησα: είστε τρελοί ή όχι; Η απόδοση τέτοιων επενδύσεων θα επηρεαστεί σημαντικά από την πανδημία. Ένας από τους κύριους τομείς ανάπτυξης του Porto Carras ήταν η ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση βιλών. Αλλά τώρα, προφανώς, δεν υπάρχουν τέτοιες προοπτικές».

Μιλώντας για τις επενδύσεις γύρω από τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στάθηκε στο Μακεδονία Παλλάς ενώ τόνισε πως παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο κλάδο και στη Ρωσία: «Θα εξετάσουμε τέτοιες επιλογές. Οι τράπεζες μας εμπιστεύονται, η εταιρεία μας έχει σίγουρα χώρο για να αναπτυχθεί και σε αυτόν τον τομέα».

Όσο για το γεγονός πως το όνομά του συγκαταλέγεται για ακόμη μια φορά στη λίστα Forbes, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: «Τέτοιες κατατάξεις δεν ήταν ποτέ στόχος, αντίθετα αυξάνουν τον στρατό ανθρώπων που δεν σε αγαπούν και σε ζηλεύουν. Στη ζωή με καθοδηγούν διαφορετικοί κανόνες, πρέπει να διαμορφώνουμε την ευτυχία μας ζώντας ανάμεσα σε ευτυχισμένους ανθρώπους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ