Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο καιρός σήμερα
Life
| 2020-06-07 08:13:00

Ο καιρός σήμερα

Sportdog Team
Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις και υψηλή συγκέντρωση σκόνης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο περιμένουμε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά:

Οι αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες οι οποίες θα σταματήσουν αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 24 βαθμούς), 13 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο κυρίως από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά μόνο έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και σκόνη αναμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 3 μποφόρ και στη Δυτική Αττική μέτριοι έως ισχυροί, έως 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags