Facebook Pixel Να τι αναφέρει η επίσημη έκθεση της αστυνομίας για την υπόθεση του Τόσκο Μποζατζίσκι
Life
| 2020-06-30 12:00:00

Να τι αναφέρει η επίσημη έκθεση της αστυνομίας για την υπόθεση του Τόσκο Μποζατζίσκι

Sportdog Team
Να τι αναφέρει η επίσημη έκθεση της αστυνομίας για την υπόθεση του Τόσκο Μποζατζίσκι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έγινε ταυτοποίηση πέντε ατόμων για τον θάνατο του Τόσκο Μποζατζίσκι, ενώ συνελήφθη και η 26χρονη οδηγός του οχήματος.

Θυμίζουμε πως η επίθεση από κουκουλοφόρους έλαβε χώρα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Ιανουάριο, κατά την οποία τραυματίσθηκε θανάσιμα ο 28χρονος Βούλγαρος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οπαδών ομάδας της πόλης, οι οποίοι συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος ατόμων στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής την 05-01-2020 (σχετικά τα από 05-01-2020 και 06-01-2020 Δελτία Τύπου της Υπηρεσίας μας), κατά την οποία τραυματίσθηκε θανάσιμα 28χρονος αλλοδαπός.

Πρόκειται για 5 ημεδαπούς ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας, μεσημβρινές ώρες χθες (29-06-2020), συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, άλλοι δύο ημεδαποί 26 και 24 ετών, όπως επίσης και η προαναφερόμενη 26χρονη γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags