Facebook Pixel "Τελευταία χρονιά στις πισίνες"
Life
| 2011-10-27 14:20:00

"Τελευταία χρονιά στις πισίνες"

"Τελευταία χρονιά στις πισίνες"

Μετά από ένα χρόνο όπου αγωνίστηκε με τον Εθνικό, ο Γιάννης Δρυμωνάκος επιστρέφει στον Κολυμβητικό Όμιλο Αρκαδίας "Τρίπολη".
 

Ο Αρκάδας πρωταθλητής, λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όπου θα διεκδικήσει μετάλλιο στα 400 μέτρα μικτής ατομικής, αποφάσισε να επιστρέψει στο σύλλογο του τόπου καταγωγής του.

"Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στον Εθνικό, ο ΚΟΑΤ για μένα ήταν μια συνειδητή επιλογή καθώς φέτος θα είναι μάλλον η τελευταία χρονιά που θα αγωνιστώ στις πισίνες οπότε ήθελα να υπηρετήσω την ομάδα της Τρίπολης από όπου κατάγομαι. Από την επόμενη σεζόν υπάρχει η σκέψη να συνεχίσω την καριέρα μου στην ανοιχτή θάλασσα" τόνισε ο Δρυμωνάκος στο Contra.gr ενώ στη συνέχεια τόνισε: "οι άνθρωποι και οι παράγοντες της Τρίπολης με αγκάλιασαν και μου στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές της καριέρας μου, οπότε η επιστροφή μου στον ΚΟΑΤ είναι και ηθικό ζήτημα για μένα".

Αυτό που απομένει πλέον, είναι να εγκριθεί την Δευτέρα (31/12) από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης, ο προϋπολογισμός για την προετοιμασία του Δρυμωνάκου έτσι ώστε ο αθλητής να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο δρόμο προς το Λονδίνο το καλοκαίρι του 2012.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο Δρυμωνάκος και ο προπονητής του, τις καθημερινές η προπόνηση θα γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ πολλά από τα Σαββατοκύριακα θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στην Τρίπολη.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags