Facebook Pixel Επιστολή και απάντηση στον Φίλαθλο!
Life
| 2011-11-05 01:31:00

Επιστολή και απάντηση στον Φίλαθλο!

Επιστολή και απάντηση στον Φίλαθλο!

Με επιστολή τους στο Δ.Σ της Εφορευτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, οι εργαζόμενοι του Φίλαθλου επιτίθενται κατά του εκδότη Γιώργου Κουρή και του εκπρόσωπου Κωνσταντίνου Κούλη. Τι απάντησε ο Κούλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Προς το Δ.Σ. και την Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ

Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι,

Συνεχίζεται η προκλητική, προσβλητική, αντισυναδελφική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά τόσο προς τη γενική συνέλευση του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, όσο και προς μέλη του ΔΣ της Ένωσης, από τον εκπρόσωπο εργαζομένων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ Κωνσταντίνο Κούλη.

Πρώτα ήταν η επιστολή παραίτησής του, η οποία, όπως φαίνεται, συντάχθηκε σύμφωνα με τις απόψεις του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Γιώργου Κουρή και περιείχε παραίνεση για επιχειρησιακές συμβάσεις και δημιουργία σωματείου των εργαζομένων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ. Επιστολή που δεν πρωτοκόλλησε, ως όφειλε, εσκεμμένα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Ακολούθησαν παρακλήσεις του σε κάποιους από τους εννιά συναδέλφους που τον κατήγγειλαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ώστε να αποσύρουν την καταγγελία κι όταν εκείνοι αρνήθηκαν – δεδομένου ότι η παραίτηση, εφόσον δεν είχε πρωτοκολληθεί, δεν ήταν σε ισχύ – ο Κωνσταντίνος Κούλης ανακάλεσε την παραίτησή του! Και εξαπέλυσε απειλές με παλινωδίες του τύπου {τα είχα σχεδιάσει όλα, τώρα δεν παραιτούμαι και θα δούμε αν σταθεί η καταγγελία σας που είναι για γέλια}.

Με νέα επιστολή του δε, στην οποία ανακαλεί τα περί σωματείου – συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι επιβαρυντικό ως προς την καταγγελία που του έχει γίνει – και εξαιρεί συγκεκριμένο μέλος του ΔΣ από τις προσβλητικές κατηγορίες που εκτόξευσε στην πρώτη επιστολή, απλώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύγχυση. Μόνο που στην περίπτωση αυτή εκθέτει το ίδιο το μέλος, ενώ επιμένει να προσβάλει τους υπόλοιπους.

Θα μπορούσε να είναι απλά ένας άνθρωπος σε σύγχυση. Μα δεδομένου ότι η γενική συνέλευση του ΦΙΛΑΘΛΟΥ έχει φτάσει προ πολλού στα όρια της, ώστε να συνεχίσει να ασχολείται με έναν εκπρόσωπο που λειτουργεί, όπως αποδεικνύεται, καθ’ υπόδειξη του Γιώργου Κουρή και γελοιοποιεί με τις ήξεις αφίξεις του το θεσμό που εκπροσωπεί, ζητούμε να αποπεμφθεί από την θέση του εκπροσώπου. Ζητούμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και την Εφορευτική Επιτροπή να κηρύξει ως ισχύουσα την επιστολή παραίτησής του Κωνσταντίνου Κούλη, η οποία άλλωστε είχε κοινοποιηθεί ενώπιον πέντε μελών του ΔΣ.

Οι 23 συντάκτες του ΦΙΛΑΘΛΟΥ που βρίσκονται σε επίσχεση από τις 20 Σεπτεμβρίου:

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags