Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο Βλάνταν Ίβιτς! Σπουδαία δουλειά στη Γουότφορντ
Life
| 2020-12-18 04:33:00

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο Βλάνταν Ίβιτς! Σπουδαία δουλειά στη Γουότφορντ

Sportdog Team
Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο Βλάνταν Ίβιτς! Σπουδαία δουλειά στη Γουότφορντ

Το βραβείο που παρέλαβε ο Vladimir Ivic ως ο καλύτερος προπονητής της Championship για το μήνα Νοέμβριο, είναι η τελευταία αναγνώριση της σπουδαίας δουλείας που πραγματοποιεί την φετινή σεζόν στο πάγκο της Watford.

Τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Vladimir Ivic προσελήφθη ως προπονητής της ομάδας, οι «Hornets» ήταν μια ομάδα υπο κατάρρευση. Είχαν πέσει πανηγυρικά από την Premier League μετά από πέντε διαδοχικές χρονιές στα «μεγάλα σαλόνια», ενώ παράλληλα είχαν απολύσει τρεις προπονητές μέσα στην χρονιά! Μέσα σε λίγο καιρό όμως ο Σέρβος κατάφερε να την μεταμορφώσει, διατηρώντας την στις πρώτες θέσεις της Championship και μετρώντας μόνο μια ήττα στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.

Ωστόσο ο Ivic έχει να αντιμετωπίσει πέρα απο τους πολλούς μνηστήρες της ανόδου και τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έχουν εναντιωθεί στην επιλογή της διοίκησης για την θέση του προπονητή. Όπως έκανε φυσικά και το ελληνικό κοινό, κρίνοντας από το παρελθόν του σε χαμηλής δυναμικότητας πρωταθλήματα σαν το δικό μας. Ο Σέρβος όμως αδιαφορεί και αγνοεί την κριτική αυτή, αφού γνωρίζει πως κριτήριο της δουλείας του θα είναι το κατά πόσο η Watford θα πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags