Facebook Pixel Συγκλονίζει και η Νίκη Μπακογιάννη: "Όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες, σοκαρίστηκα" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-01-18 16:15:00

Συγκλονίζει και η Νίκη Μπακογιάννη: "Όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες, σοκαρίστηκα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει και η Νίκη Μπακογιάννη: "Όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες, σοκαρίστηκα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αποκάλυψη πως είχε δεχτεί και η ίδια ανήθικη πρόταση, λίγο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα προέβη η Νίκη Μπακογιάννη, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή της στην Σοφία Μπεκατώρου.

«Όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες, εκεί σοκαρίστηκα. Η επόμενη αντίδρασή μου ήταν να ρωτήσω για ποιον λόγο τα κάνω αυτά τα πράγματα. Και η απάντηση ήταν αόριστη. Επομένως θεώρησα σκόπιμο να σηκωθώ να φύγω. Στην αρχή πήγα στην τουαλέτα, σκέφτηκα και βγήκα έξω, είχα καλέσει μια φίλη μου, ήρθε με πήρε και φύγαμε» ανέφερε αρχικά κατά την περιγραφή, της δίκης της σοκαριστικής εμπειρίας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σε συνέχεια των λεγομένων της ανέφερε: «Ήταν ένα στέλεχος του αθλητισμού όταν ήμουν πολύ μικρή», λέγοντας πως το περιστατικό έγινε όταν ήταν ήδη καταξιωμένη αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1996 όπου και είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος. Έπειτα συμπλήρωσε πως «Αυτός συνέχισε μετά την παρενόχληση και στράφηκε στην φίλη μου, τάζοντάς της διάφορες διευκολύνσεις στη δουλειά της. Δεν έδωσε κι εκείνη συνέχεια στο θέμα αλλά το συζητούσαμε μερικές φορές όταν συναντιόμασταν».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα της ανέφερε τα εξής: «Στέκομαι δίπλα στη Σοφία, τη σέβομαι. Καλώ και άλλες γυναίκες να μιλήσουν».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags