Facebook Pixel Λάμψη αστέρων στον Μαραθώνιο
Άλλα Σπορ
| 2011-11-11 18:33:00

Λάμψη αστέρων στον Μαραθώνιο

Λάμψη αστέρων στον Μαραθώνιο

Για μια ακόμη χρονιά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης θα δώσουν δυναμικό παρών στους αγώνες δρόμου που θα διεξαχθούν παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο την προσεχή Κυριακή (13/11).

Γνωστοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και παρουσιάστριες και πρόσωπα της showbiz θα αφήσουν για λίγο τα μικρόφωνα, τα στούντιο και τις πασαρέλες και θα ενωθούν με τους 9500 δρομείς που θα τρέξουν στις διαδρομές των 5χλμ και 10 χλμ.

Συγκεκριμένα, ανάμεσά τους θα βρίσκονται οι Χρήστος Φερεντίνος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αντώνης Σρόιτερ, Βίκυ Χατζή, Άννα Πρέλεβιτς, Εύη Αδάμ, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Ζέτα Δούκα, Μαριέτα Χρουσαλά, Κατερίνα Στικούδη, Ειρήνη Ζαρκαδούλα και η Γκλόρια Μίκα.

«Είναι μεγάλη τιμή μου που θα συμμετάσχω φέτος στον Μαραθώνιο που διοργανώνει η UNESCO μαζί με τον ΣΕΓΑΣ. Μια εκστρατεία που δείχνει το άλλο πρόσωπο της Ελλάδος και θα χαρώ πολύ να τερματίσω με τόση θετική ενέργεια γύρω μου» δήλωσε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε από την πλευρά της: «Αγαπώ τον αθλητισμό διότι προσφέρει εφόδια σε μικρους και μεγάλους. Δεν βοηθά μόνο στην καλή υγεία, αλλά και στον θετικό τρόπο σκέψης. Μας μαθαίνει να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι τα πάντα στη ζωή μας είναι αγώνας, ακόμη κι οι ανθρώπινες σχέσεις. Μακάρι να δούμε την ζωή ως αγώνα δρόμου για ένα καλύτερο μέλλον».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags