Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φρένο" Μητσοτάκη σε υπουργούς και ειδικούς: Να μην έχουμε πρόωρες εκτιμήσεις - Αυτό θα γίνει
Life
| 2021-04-14 14:47:00

"Φρένο" Μητσοτάκη σε υπουργούς και ειδικούς: Να μην έχουμε πρόωρες εκτιμήσεις - Αυτό θα γίνει

Sportdog Team
"Φρένο" Μητσοτάκη σε υπουργούς και ειδικούς: Να μην έχουμε πρόωρες εκτιμήσεις - Αυτό θα γίνει

Αυστηρό μήνυμα προς τους υπουργούς και τους βουλευτές έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να βάλει «φρένο» σε πρόωρες αναφορές και εκτιμήσεις σχετικά με τα μέτρα για την πανδημία, διαμηνύοντας πως «προχωράμε βήμα-βήμα σε συνεργασία με τους ειδικούς».

 

«Βαδίζουμε, όπως όλα δείχνουν, στην τελευταία αλλά και στην πιο ευαίσθητη φάση της πανδημίας. Έχουμε τρεις συμμάχους και έναν αντίπαλο. Από τη μία πλευρά έχουμε με το μέρος μας τα εμβόλια, τον καιρό και τα μαζικά τεστ είτε αυτά είναι τα δεκάδες χιλιάδες test του ΕΟΔΥ είτε τα εκατομμύρια self-test στην εκπαίδευση και από Δευτέρα στους χώρους εργασίας. Από την άλλη εχθρός παραμένει η κούραση, όμως, η χαλάρωση στους περιορισμούς δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, να φέρει χαλάρωση στην επαγρύπνηση», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags