Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2021-04-18 08:13:00

Ο καιρός σήμερα

Sportdog Team
Ο καιρός σήμερα

Αναλυτικά η πρόγνωση της ημέρας.

Λασποβροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πιθανότητα για λίγες σποραδικές καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης από την Αφρική.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης με λασποβροχές αρχικά σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και μετά το μεσημέρι σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και σε περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σποραδικές καταιγίδες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν, κυρίως στη Μακεδονία, στην Πελοπόννησο και στο Ανατολικό Αιγαίο

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 21, στην Ήπειρο από 5 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 21, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα λασποβροχών μετά το μεσημέρι. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιορίζοντας κατά περιόδους την ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα λασποβροχών. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags