12/05/21 - 08:30

Η Hellas Direct και η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ στο COSMOTE Insurance

Sportdog Team
Η Hellas Direct και η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ στο COSMOTE Insurance
532views

Δύο ακόμη σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες, η Hellas Direct και η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, προστέθηκαν στο COSMOTE Insurance, την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, φέρνοντας εξαιρετικά τιμολόγια και ειδικά προνόμια στους πελάτες τους.


H συνεργασία αφορά στην ασφάλιση οχημάτων, σε όλες τις διάρκειες συμβολαίου (μηνιαίο, 3μηνο, 6μηνο, ετήσιο) και σε όλα τα είδη ασφάλισης (Βασικό, Πυρός / Κλοπής, Μικτή).

Ως μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία, η Hellas Direct παρέχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα επιβραβεύοντας την αγορά ετησίων συμβολαίων αυτοκινήτου και μηχανής με έκπτωση 30%. Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, έχοντας ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, προβλέπει στην κάλυψη οχημάτων έκπτωση 11% στο συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας, καθώς και έκπτωση 10% στους ένστολους.

Με τις νέες αυτές συνεργασίες το COSMOTE Insurance συνεχίζει να εμπλουτίζει το portfolio των συνεργαζόμενων εταιρειών του. Ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει online και να επιλέξει ανάμεσα σε κορυφαία ασφαλιστικά brands όπως: Εθνική Ασφαλιστική, Anytime, Interamerican, Allianz, AXA, ERGO,  Interlife, Ιντερσαλόνικα, Ατλαντική Ένωση, Eurolife FFH, APEIRON, CNP Ζωής και Mondial. Έχοντας μια ευρεία εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς, ο χρήστης μπορεί, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, να επιλέξει τις παροχές που επιθυμεί, προσθέτοντας ή αφαιρώντας καλύψεις και τροποποιώντας τη διάρκεια ασφάλισης. Έτσι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο αγοράζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του, εύκολα, αξιόπιστα και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Ταυτόχρονα, πιστοποιημένοι σύμβουλοι ασφαλίσεων είναι δίπλα του 24/7, για να λύσουν κάθε απορία και να τον καθοδηγήσουν.

Εκτός από την ασφάλιση οχήματος, μέσα από το COSMOTE Insurance παρέχονται ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ασφάλιση κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας και σκάφους από καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρείες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ