Facebook Pixel Sportdog.gr | Κουρτζίδης: Πάμπολλες επιτυχίες και μετάλλια στα ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ μας!
Life
| 2021-07-24 22:15:00

Κουρτζίδης: Πάμπολλες επιτυχίες και μετάλλια στα ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ μας!

Sportdog Team
Κουρτζίδης: Πάμπολλες επιτυχίες και μετάλλια στα ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ μας!

O εκπρόσωπος του Κινήματος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Πάρις Κουρτζίδης, εύχεται καλή επιτυχία στην εθνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Το Κίνημα των Ελεύθερων Ανθρώπων διά του Εκπροσώπου του, Πάρι Κουρτζίδη, εύχεται στην εθνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο:

"Ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Τράγκας, όλα τα στελέχη και μέλη του Κ.ΕΛ.ΑΝ., προσωπικά από βάθους καρδιάς, όχι μόνο ως εκπρόσωπος του κόμματος, αλλά και ως μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας και πάλαι ποτέ των εθνικών ομάδων, ευχόμαστε σ' ολόκληρη την Ολυμπιακή αποστολή των αθλητριών και αθλητών:

Καλή αρχή και καλή διοργάνωση, πάνω από όλα με υγεία! Αλλά και με επίτευξη στόχων, εκπλήρωση ονείρων, δικαίωση κόπων και πάμπολλες επιτυχίες και μετάλλια σ' όλα τα ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ μας!

Η σκέψη, οι ευχές και η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί τους, δίπλα τους σε κάθε αγώνισμα στο Τόκιο, σε κάθε προσπάθεια τους, όλες αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων, που διοργανώνονται με ένα χρόνο καθυστέρηση και χωρίς φίλαθλους, μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία λόγω πανδημίας."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags