Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ελλάδα: Απίστευτη ατάκα Σεμέδο πριν την απολογία του: "Μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε"
Life
| 2021-09-02 13:21:00

ΤΩΡΑ: Απίστευτη ατάκα Σεμέδο πριν την απολογία του: "Μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΤΩΡΑ: Απίστευτη ατάκα Σεμέδο πριν την απολογία του: "Μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε" (ΦΩΤΟ)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να απολογηθεί για την κατηγορία ομαδικού βιασμού κατά 17χρονης, αλλά κατά την εμφάνισή του στην Ευελπίδων έκανε δήλωση-"φωτιά" προς τους δημοσιογράφους.

Ρούμπεν Σεμέδο - Ελλάδα: Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, αφού έφτασε στην Ευελπίδων περίπου στις 12:40 το μεσημέρι.

Κατά την άφιξή του στα δικαστήρια ο Ρούμπεν Σεμέδο απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, που ήταν μαζεμένοι απέξω, λέγοντας χαρακτηριστικά «don’ t worry, my friends, you ‘ ll see» (μτφ. «μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε»).

Στη συνέχεια ξεκίνησε η απολογία του, ενώ νωρίτερα είχε καταθέσει σ’ εκείνη και το φερόμενο θύμα (που συνοδευόταν μάλιστα από τη μητέρα της).

Μετά τη λήξη της απολογίας του Σεμέδο, η ανακρίτρια από κοινού με τον Εισαγγελέα θ’ αποφασίσουν για την τύχη του, αν θα κριθεί δηλαδή προφυλακιστέος ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags