Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σκληρές" ατάκες Ιαβέρη για Mad Clip: "Ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί, ήταν θέμα χρόνου" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-04 15:08:00

"Σκληρές" ατάκες Ιαβέρη για Mad Clip: "Ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί, ήταν θέμα χρόνου" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σκληρές" ατάκες Ιαβέρη για Mad Clip: "Ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί, ήταν θέμα χρόνου" (ΦΩΤΟ)

Ο κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, Κωνσταντίνος Ιαβέρης, σε ανάρτησή του, εκφράζει τα συλλυπητήριά του και επισημαίνει την επικίνδυνη οδική συμπεριφορά του Mad Clip

Παράδειγμα προς αποφυγή χαρακτηρίζει ο οδηγός αγώνων και εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης, Κωνσταντίνος Ιαβέρης, γιος του Ιαβέρη, την οδήγηση του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, την Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου. Ο κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος σε ανάρτησή του, εκφράζει τα συλλυπητήριά του και επισημαίνει την επικίνδυνη οδική συμπεριφορά του μουσικού.

«Ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί, ήταν θέμα χρόνου … ελπίζω η οδική συμπεριφορά του να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή. Ευτυχώς, δεν είχε συνεπιβάτες και δεν υπήρχαν τριγύρω άλλοι ανυποψίαστοι συμπολίτες μας. Συλλυπητήρια στους γονείς και τους οικείους του» αναφέρει χαρακτηριστικά, αναρτώντας και δύο φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του Mad Clip, που διαλύθηκε από την πρόσκρουση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags