Facebook Pixel Νίκος Παππάς: Μεγάλες δηλώσεις για τις φωτιές - "Ανήθικο να κάνω διακοπές" (vid)
Life
| 2021-09-06 11:29:00

Συγκλονίζει ο απίστευτος Παππάς - Μεγάλες δηλώσεις για τις φωτιές - "Ανήθικο να κάνω διακοπές" (vid)

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο απίστευτος Παππάς - Μεγάλες δηλώσεις για τις φωτιές - "Ανήθικο να κάνω διακοπές" (vid)

Ο τεράστιος, Νίκος Παππάς, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις καταστροφικές πρόσφατες πυρκαγιές και την επιλογή του να βοηθήσει, λέγοντας πώς όσοι πάλεψαν για το βιος τους, είναι ήρωες.

Νίκος Παππάς: Ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και μίλησε για την παρουσία του στις φωτιές της Εύβοιας, λέγοντας:

«Ούτε όαση είμαι ούτε έκανα κάτι σημαντικό. Ήμουν εκεί στην περιοχή. Ήμουν στο σπίτι της πρώην συντρόφου μου στη Μύκονο. Θεώρησα ανήθικο να κάνω τις διακοπές μου, να τρώω τα φαγητά μου, να πίνω και δίπλα στο σπίτι μου να υπάρχει τέτοια καταστροφή. Οπότε έτσι αποφάσισα να πάω. Δεν έκανα κάτι ουσιαστικό εγώ. Υπήρχαν εκεί άνθρωποι που είναι πραγματικά ήρωες, που πήγαν στις φωτιές με τεράστια αυταπάρνηση. Θυσίασαν πολλά και μπήκαν στις φωτιές για να σώσουν ό,τι μπορούν. Εγώ έτυχε να είμαι απλά επώνυμος».

Για το αν ένιωσε να ρισκάρει ή να βάζει σε κίνδυνο την καριέρα του: 

«Εντάξει, μπορεί να ρισκάρεις και στον δρόμο ή όταν παίζεις με τον σκύλο σου. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό που τον γεμίζει. Αν έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στην διάσωση ενός ζώου ή στο να μιλήσω απλά με έναν πυροσβέστη νιώθω περήφανος και θα το έκανα ξανά».

Σχετικά με την αγάπη του για τα ζώα: «Έχω μία ιδιαίτερη αγάπη, ναι. Ο Μάριος (ο σκύλος του) είναι αδερφός μου. Καταλαβαίνει τα πάντα. Έτσι νιώθω για όλα τα ζωάκια. Πήγαμε στον Άγιο Στέφανο, μαζέψαμε όσα μπορούσαμε. Θυμάμαι μία ιστορία. Ήταν ένα σκυλάκι σε μία μάντρα, οι πυροσβέστες προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά αυτό δάγκωνε και ήταν επιθετικό. Έφυγαν οι άνθρωποι, δεν μπορούσαν να κάτσουν άλλο εκεί και εγώ με τον φίλο μου σκεφτήκαμε ότι δεν μπορούμε να φύγουμε. Έτσι, ο φίλος μου φρόντισε να του αποσπάσει την προσοχή, εγώ άνοιξα την πόρτα και τρέξαμε πάρα πολύ. Δεν έχω τρέξει πιο γρήγορα στη ζωή μου».

Σχετικά με τις φωτιές και το τι θα έκανε αν έβρισκε μπροστά του κάποιον εμπρηστή: «Υπάρχει θύμος και οργή. Η σημερινή εικόνα με στεναχωρεί. Δεν θέλω να γίνω γραφικός... Πολύ δύσκολα θα έμενα μόνο στα λόγια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags