Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: "Έκρηξη" για Πέτρο Φιλιππίδη: "Απαράδεκτο να το είπε δημόσια - Για όνομα του Θεού - Είναι μηνύσιμα" (Vid)
Life
| 2021-09-13 12:37:00

"Έκρηξη" για Πέτρο Φιλιππίδη: "Απαράδεκτο να το είπε δημόσια- Για όνομα του Θεού- Είναι μηνύσιμα" (Vid)

Sportdog Team
"Έκρηξη" για Πέτρο Φιλιππίδη: "Απαράδεκτο να το είπε δημόσια- Για όνομα του Θεού- Είναι μηνύσιμα" (Vid)

Τρομερή αναστάτωση στον κλάδο των ηθοποιών, μετά τις δηλώσεις "υπεράσπισης" του φυλακισμένου ηθοποιού... 

Πέτρος Φιλιππίδης: Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Συνάδελφοί της από τον καλλιτεχνικό χώρο τάχθηκαν εναντίον όσων είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, που ξέσπασε κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας. «Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση. Είναι απαράδεχτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δε μπορείς έναν κλάδο ολόκληρο βιαστές» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν άκουσα εγώ π.χ. έναν πανεπιστημιακό να βγει επειδή κατηγορήθηκε ένας γιατρός να βγει και να φωνάζει ότι δεν συνέβη και τίποτα, όλοι έχουμε αδυναμίες. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα» πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags