Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Σηκώθηκε κι έφυγε από την παράσταση του Λιγνάδη - Ντροπή αυτό που έγινε!
Life
| 2021-09-29 14:27:00

Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Σηκώθηκε κι έφυγε από την παράσταση του Λιγνάδη - Ντροπή αυτό που έγινε!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Σηκώθηκε κι έφυγε από την παράσταση του Λιγνάδη - Ντροπή αυτό που έγινε!

Νέες αποκαλύψεις για όσα έγιναν στις φυλακές τα τελευταία 24ωρα. Ο λόγος που δεν έπαιξε στην παράσταση ο γνωστός ηθοποιός και τι απαράδεκτο συνέβη...

Μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης ανέβηκε πριν μερικές μέρες η παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπου σκηνοθέτησε αλλά και πρωταγωνιστήσε στο έργο. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρισκόταν ανάμεσα στους συμμετέχοντας.

Σύμφωνα με την Μπέσσυ Αντωνάκη και το ρεπορτάζ που παρουσιάσε στην σημερινή (29/9) εκπομπή "Πρωινό", η παράσταση σκόπευε στο να σωφρονίσει τους κρατούμενους ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον τα ίδια λάθη.

Η εν λόγω παράσταση μάλιστα είχε διάρκεια μιάμιση ώρας ενώ συμμετείχαν 10 κρατούμενοι, με τον Δημήτρη Λιγνάδη να υποδύεται τον Κολοκοτρώνη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε μάλιστα στο κοινό και δεν συμμετείχε στην παράσταση, ενώ όπως μεταφέρθηκε από τον αντιδήμαρχο Τρίπολης στο Πρωινό, δεν έκατσε πολύ, δεν την είδε όλη και μετά τα πρώτα λεπτά, αποχώρησε.

Από εκεί και πέρα πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως τις τελευταίες κυκλοφορεί η πληροφορία, πως η διοίκηση των φυκακών βιντεοσκόπησε την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, ώστε να υπάρχει στο Αρχείο και να προβάλλεται τα επόμενα χρόνια. Εάν συνέβη όντως, μάλλον πρόκειται για μία άστοχη κίνηση!

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε πετυχημένη τηλεοπτική σειρά - Σούπερ νούμερα, έρχεται 2η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την μυθοπλασία, καθώς προβάλλονται τρεις σειρές, οι οποίες έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για τις: “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, “Τα καλύτερα μας χρόνια” και “Η τούρτα της μαμάς”.

Μια πλειάδα ηθοποιών απαρτίζουν τις τρεις κωμικές σειρές.

Ωστόσο, αυτό που δεν πήρε κανείς είδηση είναι πως στην σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” που την σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα, παίρνει μέρος ο 23χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά επεισόδια και υποδύεται τον “Αλέξανδρο” τον φίλο της “Μάρθας”.

Ο 23χρονος νεαρός είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην υποκριτική.

 

 

Μιλώντας σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στον Νίκο Χατζηνικολάου, πριν τη φυλακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να παίξει στο θέατρο μαζί με τον γιο του

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πατέρας και γιος έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί, αφού έχουν γίνει συγγραφικό δίδυμο, καθώς είχαν μεταφράσει μαζί θεατρικά έργα.

 

 

Ανατροπή με Φιλιππίδη - Άκυρη η απόφαση, όλα τούμπα στη φυλακή - Αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα

Ο ΣΕΗ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την απόφαση των καναλιών για να μη μεταδίδονται επαναλήψεις σειρών όπου έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι αυτό γιατί οι διαμαρτυρίες είναι έντονες από πλευράς των ηθοποιών. Αφού χάνουν χρήματα από τις επαναλήψεις και θεωρούν ότι είναι άδικο.

Ήδη το σωματείο ετοιμάζεται για παράσταση διαμαρτυρίας στα κανάλια, προκειμένου να πάρουν πίσω την απόφαση. Ήδη πολλοί ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους μιλούν για λάθος απόφαση. Όμως, δεν φαίνεται να αλλάζουν άποψη οι καναλάρχες. Έτσι τουλάχιστον λένε οι τελευταίες πληροφορίες που διαβάζουμε στο iciao.gr

Όπως επίσης λένε και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο ότι η νέα περίπτωση που ακούγεται σχετικά με το metoo δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγονται. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Ή ακούστηκε κάποια στιγμή το όνομά του αλλά μετά… εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα.

Αποκάλυψη για Πέτρο Φιλιππίδη - Τι συνέβη με τον γιο του στις φυλακές

Στις φυλακές Τρίπολης και μάλιστα στον ίδιο θάλαμο βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι δύο θεατράνθρωποι που κατηγορούνται για βαρύτατα εγκλήματα είναι μαζί με άλλα 18 άτομα.

Διαφορές στην συμπεριφορά των δύο

Πώς είναι η συμπεριφορά τους μέσα στη φυλακή και ποιες οι σχέσεις τους με τους άλλους κρατούμενους;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι περισσότερο κοινωνικός, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο.

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:  «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Yπερασπιστική γραμμή με την απόρριψη για αποφυλάκιση

Ένα ηχηρότατο «όχι» ήταν η απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών στην προσφυγή του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του εντάλματος της προσωρινής κράτησης της 15ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο γνωστός ηθοποιός κατέθεσε το αίτημά του στις 4 Αυγούστου, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την απολογία του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέρφων του, υποστηρίζοντας ότι κρίθηκε προφυλακιστέος με ανύπαρκτα στοιχεία.

Οι δικαστές, όμως, με το σκεπτικό που αναπτύσσουν στο βούλευμά τους, το οποίο εκδόθηκε μόλις στις 27 Αυγούστου απέρριψαν τους ισχυρισμούς του.

Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέλθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης με στόχο να παραμείνει προφυλακισμένος στο σπίτι με βραχιολάκι παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags