Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ΑDMIRAL συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και προσιτές τιμές
Life
| 2021-10-04 16:55:00

Η ΑDMIRAL συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και προσιτές τιμές

Η ΑDMIRAL συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και προσιτές τιμές

Θέλεις να πάρεις καλά και ποιοτικά αθλητικά είδη (και όχι μόνο!), σε ασυναγώνιστες τιμές που κάνουν τις εκπτώσεις να κοκκινίζουν από ντροπή; Τότε αυτό είναι το θέμα που πρέπει να διαβάσεις!

Έχοντας αφήσει πλέον σιγά - σιγά το καλοκαίρι πίσω μας, ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα που έρχεται. Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε με μία... ανανέωση στην ντουλάπα μας και στο στυλ μας.

Γι' αυτό και ψάχνουμε για λύσεις που αφενός θα έχουν ποιότητα και εγγύηση, με ένα αναγνωρισμένο brand που θα κάνει τον καταναλωτή να αισθάνεται ασφάλεια. Επιπλέον, θα πρέπει και οι τιμές να είναι σε επίπεδα προσιτά για μαθητές, φοιτητές, αλλά και γονείς που θέλουν να πετύχουν τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στην ποιότητα και την τιμή.

Το e-shop τής Admiral έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις, καθώς αποτελεί επιλογή για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί στην σπορ και casual ένδυση - Σε όλες τις εκφάνσεις τής καθημερινότητάς μας δηλαδή!


Η Admiral διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί την ιδανική λύση για όλους, αφού συνδυάζει προσιτές τιμές με ποιότητα.

Πλην της Admiral στο e-shop υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα brands, όπως είναι η Kappa, η Maui and Sons και η Starter, σε εξίσου ισορροπημένη σχέση ποιότητας και τιμής!


Το slogan της Admiral είναι "Your Life Your Game"!

H εταιρεία υπάρχει παραπάνω από 20 χρόνια στην αγορά και η καινούρια της κολεξιόν φέρνει χρώμα και άνεση στην καθημερινότητα όλων μας. Δεν χρειάζεται να την εμπιστευτούμε, γιατί την γνωρίζουμε και την εμπιστευόμαστε ήδη.
 

Να μπούμε στο e-shop της χρειάζεται, για να δούμε τη νέα κολεξιόν. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags