Facebook Pixel Sportdog.gr | Παναγιώτα Βλαντή: "Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη και ηρεμία στις ψυχές των θυμάτων"
Life
| 2021-10-11 16:02:00

Παναγιώτα Βλαντή: "Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη και ηρεμία στις ψυχές των θυμάτων"

Sportdog Team
Παναγιώτα Βλαντή: "Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη και ηρεμία στις ψυχές των θυμάτων"

Η Παναγιώτα Βλαντή, η δυναμική Ρωξάνη απ’ την οικογενειακή κωμωδία του Alpha «Άσε μας ρε μαμά», μίλησε στην Μένια Κούκου και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αναφερόμενη στο ρόλο της Ρωξάνης, είπε: «Έχω φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Δημήτρη και των παιδιών μου, τα ταλαιπωρώ λίγο, όπως κάνει κάθε μαμά…»

Για τον ανεκπλήρωτο έρωτα με τον  Δημήτρη: «…ξέρω μόνο ότι θα έχει εμπόδια πάρα πολλά…».

Για τα πειράγματα στα social media και τη σειρά, είπε: «Δεν με πειράζει που με τρολάρουν στα social media για την ηλικία του ρόλου μου… Όταν έκλεισα στη σειρά αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η ιστορία, είναι κάτι το οποίο το είδα σαν πρόκληση και είναι ένας ρόλος…».

Για τον γάμο της το καλοκαίρι: «Έχουμε ένα κοινό με τον Μάριο Αθανασίου, παντρευτήκαμε και οι δύο κρυφά το καλοκαίρι… Δεν θέλαμε, με τον άντρα μου, την ώρα του γάμου να έχουμε κάμερες, φωτογράφους. Θέλαμε να είναι η στιγμή μας, να το ζήσουμε… φαντάσου ότι δεν το είπα και σε δικό μου κόσμο… το είπα μετά ή το έμαθαν… Παρεξηγήθηκαν κάποιοι που δεν τους κάλεσα στο γάμο…»

Για την υπόθεση Φιλλιπίδη: «Δεν είμαι δικαστικός… για να το ζητάει η εισαγγελέας θα υπάρχουν αποδείξεις και πρέπει να σεβαστούμε τα θύματα. Κυρίως τα θύματα και να μην ασχολούμαστε με αυτό και να ασχολούμαστε με τα θύματα και τι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια απ’ τον συγκεκριμένο ηθοποιό… Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη και ηρεμία στις ψυχές των θυμάτων. Είμαι κατηγορηματική σ’ αυτό.»

Τέλος, για το που θα την δούμε θεατρικά φέτος, είπε: «Φέτος, θεατρικά, θα είμαι στο «Επί Κολωνώ» σ’ ένα έργο ισπανικό του Νταβίντ Ντεσόλα, τη «Σιωπηλή λίμνη».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags