Facebook Pixel Sportdog.gr | Η καλημέρα βρήκε το συνώνυμό της στον «Gourmet» καφέ Portioli!
Life
| 2021-10-13 11:00:00

Η καλημέρα βρήκε το συνώνυμό της στον «Gourmet» καφέ Portioli!

Sportdog Team
Η καλημέρα βρήκε το συνώνυμό της στον «Gourmet» καφέ Portioli!

O καφές μας κρατάει συντροφιά από το πρωί με το «καλημέρα» σας, μας δίνει ενέργεια σε περιόδους έντονης εργασίας και μας κάνει παρέα τα απογεύματα με φίλους

O καφές μας κρατάει συντροφιά από το πρωί με το «καλημέρα» σας, μας δίνει ενέργεια σε περιόδους έντονης εργασίας και μας κάνει παρέα τα απογεύματα με φίλους. Άλλοι τον προτιμούμε για τη γεύση του, άλλοι για την «τόνωση» που μας δίνει. Ο καφές Portioli ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα σε αποκλειστική διάθεση από την Espresse Α.Ε. Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο). Απ’ τη σύστασή της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.



Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του (γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ένα διαφορετικό άρωμα και ντελικάτη γεύση).

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse Α.Ε. κος Νίκος Πάπας και το GRUPPO PORTIOLI έχουν λανσάρει στην αγορά ένα νέο, μοναδικό χαρμάνι καφέ. Το νέο χαρμάνι που έχει εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις του καφέ είναι το «Gourmet» Portioli βαρελάκι των 3 κιλών. Πρόκειται για ένα χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ, και που οι έξι  ποικιλίες του, έλκουν την καταγωγή τους από την Ονδούρα, την Κολομβία, τη Βραζιλία, με πλυμένη και φυσική Αrabica. Έχει φρουτώδη, και γλυκιά γεύση, πλούσιο άρωμα και βελούδινη υφή. Οι υψηλής ποιότητας κόκκοι του, σε συνδυασμό με το καβούρδισμά του, προσδίδουν ένα ισορροπημένο σώμα. Το γευστικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με τις κινήσεις αυτές, η Espresse Α.Ε. επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά γιατί έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά του espresso caffe. Για την Gruppo Portioli και για την Espresse Α.Ε. ο καφές δεν είναι απλή υπόθεση. Με κινητήριο δύναμη την λατρεία και την αφοσίωσή τους στον καλό καφέ, οι δύο συνεργαζόμενες οικογενειακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τον καφέ σαν έργο τέχνης, σαν μια ιεροτελεστία γεύσης που απαιτεί σεβασμό και αγάπη και το αποδεικνύουν με το νέο  « Gourmet» χαρμάνι καφέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags