Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο ταξίδι στη προσιτή πολυτέλεια μόλις ξεκίνησε!
Life
| 2021-10-14 19:00:00

Το νέο ταξίδι στη προσιτή πολυτέλεια μόλις ξεκίνησε!

Sportdog Team
Το νέο ταξίδι στη προσιτή πολυτέλεια μόλις ξεκίνησε!

Το luxury brand CARLO DALI από το Λονδίνο, μας παρουσιάζει με κομψότητα και καλαισθησία μία ξεχωριστή σειρά από αρώματα, τσάντες και ρολόγια για τη γυναίκα και τον άνδρα

Το luxury brand CARLO DALI από το Λονδίνο, μας παρουσιάζει με κομψότητα και καλαισθησία μία ξεχωριστή σειρά από αρώματα, τσάντες και ρολόγια για τη γυναίκα και τον άνδρα. Η υψηλή ποιότητα που αντιπροσωπεύει τα προιόντα της κεντρίζει το ενδιαφέρον και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων όσων γνωρίζουν πως η μόδα είναι σύγχρονη τέχνη.

Η μεγάλη γκάμα αρωμάτων μας ξεναγεί σε ένα κόσμο σαγηνευτικών και ξεχωριστών μυρωδιών για τους λάτρεις του ιδιαίτερου.



Οι τσάντες της νέας collection Fall/Winter 2021/22, που είναι κυρίως Unisex, είναι φτιαγμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπου απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν στυλ, πρακτικότητα και μοναδικότητα στο everyday outfit.

Ένα ακόμα είδος που θα σας εντυπωσιάσει είναι η μεγάλη collection από ρολόγια. Δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα των υλικών, αυτή η συλλογή θα προσδώσει στο καθημερινό σας look έναν αέρα business luxury. Όλα τα ρολόγια είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν 20 χρόνια εγγύηση.

To ταξίδι στον κόσμο της μόδας δεν σταματά ποτέ. Οι διαδρομές αλλάζουν, οι τάσεις εξελίσσονται ωστόσο ο τελικός προορισμός παραμένει πάντα ο ίδιος!

Η CARLO DALI LONDON, το διεθνές luxury brand με έδρα το Λονδίνο απευθύνεται σε όσους  θεωρούν πως η πολυτέλεια δεν είναι απλώς μια δήλωση, αλλά τρόπος ζωής. Αυτή την πολυτέλεια μπορεί να την ανακαλύψει κανείς στις εντυπωσιακές δημιουργίες της CARLO DALI.

Τα προϊόντα της CARLO DALI LONDON θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο e-shop www.carlodali.com και στο Showroom: Λ. Ποσειδώνος 1, 174 55, Άλιμος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags