Facebook Pixel Γλυκά Νερά - Φαίη Σκορδά: Έκρηξη οργής της Φαίης Σκορδά για τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου μέσα από την φυλακή!
Life
| 2021-11-09 13:36:00

Έκρηξη οργής της Φαίης Σκορδά για τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου μέσα από την φυλακή!

Sportdog Team
Έκρηξη οργής της Φαίης Σκορδά για τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου μέσα από την φυλακή!

"Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει, καταστράφηκαν"!

Ένα ξέσπασμα οργής είχε η Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα μετά την προβολή των δηλώσεων του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου.

«Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει… Ποια οικογένεια; Τι είναι; Θέατρο του παραλόγου; Ποια οικογένεια να μην επηρεάζεται; Για δυσφήμηση; Ότι τι; Ένας άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου;»

Από το εξώφυλλο του βιβλίου; Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς του; Καταλαβαίνουμε ότι και οι δικές τους ζωές καταστράφηκαν. Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς; Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση

«Ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση», δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο πιλότος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δίνοντας απάντηση σε δημοσιεύματα που βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο προφυλακισμένος, ο πιλότος είπε ότι μελετά την δικογραφία. Σχετικά με το βιλίο «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» του Θανάση Διαμαντόπουλου στο εξώφυλλο του οποίου βρίσκεται από τη μία ο «Δράκος του Σέιχ Σου», Αριστείδης Παγκρατίδης και από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο ίδιος ανέφερε ότι θέλει να αφαιρεθεί για να μην επηρεάζεται η οικογένειά του.

Αναλυτικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags