Facebook Pixel Τάσος Χαλκιάς - Πέτρος Φιλιππίδης: Αφοπλιστική απάντηση Τάσου Χαλκιά για Πέτρο Φιλιππίδη: "Κάνω τεράστια υπομονή γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-18 08:03:00

Αφοπλιστική απάντηση Τάσου Χαλκιά για Πέτρο Φιλιππίδη: "Κάνω τεράστια υπομονή γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αφοπλιστική απάντηση Τάσου Χαλκιά για Πέτρο Φιλιππίδη: "Κάνω τεράστια υπομονή γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για τον πρώην συνάδελφό του που παραμένει στη φυλακή και όσα έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα.
 

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη και μεγάλο μέρος της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αφιερώθηκε στις αποκαλύψεις από το κίνημα #metoo. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Τάσος Χαλκιάς γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε μεγάλες επιτυχίες. Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός όταν όταν έμαθε για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν;

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια, Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου και από εκεί και πέρα κάνω μια τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα, γιατί το θέμα έχει περάσει σε άλλες σφαίρες έξω από εμάς, έχει περάσει στη Δικαιοσύνη. Οτιδήποτε και να λέμε από εδώ και πέρα, αγγίζει ίσως και τα όρια του κουτσομπολιού και γύρω από έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα, ομολογουμένως όμορφα και ωραία, δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

«Έχω μιλήσει αρκετά επί του θέματος, η Δικαιοσύνη είναι πάνω από αυτό το ζήτημα και κάποια στιγμή θα αποφανθεί για όλα αυτά τα πράγματα», είπε ο Τάσος Χαλκιάς κλείνοντας το θέμα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags