Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: Ποιο κρύο; Ο Γιώργος Λιάγκας για βουτιές στη Βουλιαγμένη - Αυτό είναι κορμί - ΦΩΤΟ χωρίς ρετούς!
Life
| 2021-12-02 09:20:00

Ποιο κρύο; Ο Γιώργος Λιάγκας για βουτιές στη Βουλιαγμένη - Αυτό είναι κορμί - ΦΩΤΟ χωρίς ρετούς!

Sportdog Team
Ποιο κρύο; Ο Γιώργος Λιάγκας για βουτιές στη Βουλιαγμένη - Αυτό είναι κορμί - ΦΩΤΟ χωρίς ρετούς!

Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής είναι δεινός κολυμβητής και δεν λογαριάζει τον καιρό, αν αποφασίσει να μπει στη θάλασσα...

Πώς χαλαρώνει ο Γιώργος Λιάγκας μετά το Πρωινό του ΑΝΤ1; Μετά τις… ομηρικές μάχες του με τη Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση της εκπομπής;

Η αλήθεια είναι ότι το πρώην ζευγάρι στη ζωή και νυν μπροστά στις κάμερες έχει πολύ έντονες διαφωνίες. Οι οποίες έχουν κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό. Και τα σενάρια για το μέλλον τους δίνουν και παίρνουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν ασχολείται με την αγαπημένη του συνήθεια που φαίνεται ότι τον χαλαρώνει πολύ. Μιλάμε φυσικά για μπάνιο ανεξάρτητα εποχής. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής είναι δεινός κολυμβητής και δεν λογαριάζει τον καιρό για τις βουτιές του.

Μόλις είδε λίγο… ήλιο έτρεξε στην αγαπημένη του Βουλιαγμένη και βούτηξε στα νερά. Τα μέρη που συχνάζει ο παρουσιαστής είναι ο Αστέρας και η Λίμνη. Εκεί τον πέτυχε και ο φωτογραφικός φακός. Και ο Λιάγκας απολαμβάνει το μπάνιο του και χαλαρώνει, βγάζοντας από πάνω του όλη την ένταση της καθημερινής εκπομπής του.

Αυτή τη φορά, πάντως, δεν συνοδευόταν από τους γιους του Δημήτρη και Γιάννη που έχουν πάρει κι εκείνοι το… μικρόβιο της κολύμβησης από τον πατέρα τους.

Πηγή: iciao.gr

Άγρια επίθεση σε Γιώργο Λιάγκα: "Φάλαινα, χοντρέ, γυμνοσάλιαγκα" - Άφωνη η Φαίη Σκορδά (Vid)

Τα μηνύματα μίσους που δέχεται στα social media αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό».

Με την Φαίη Σκορδά να μένει με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα άκουγε για πρώτη φορά. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του καλεσμένου τους Αντώνη Λουδάρου στα κιλά του. Όταν ανέφερε πως έχει ξεκινήσει διατροφή ξανά και προσπαθεί να χάσει το παραπανίσιο βάρος.

«Είμαι σε δίαιτα, προσπαθώ να χάσω κι άλλο.. Θα τα χάσω» τόνισε, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει μετά το ξέσπασμα του κατά της Μαλέσκου: «Εμένα καθημερινά στο instagram μου στέλνουν μηνύματα.. «Φάλαινα, χοντρέ, γυμνοσάλιαγκα» χαμός…»

«Σοβαρά μιλάς τώρα», αναφώνησε η Φαίη Σκορδά!

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags