Facebook Pixel Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Φοβήθηκα με τον κορωνοϊό - Της είπα... πάρε την κάμερα και γράφε"!
Life
| 2021-12-07 13:13:00

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Φοβήθηκα με τον κορωνοϊό - Της είπα... πάρε την κάμερα και γράφε"!

Sportdog Team
Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Φοβήθηκα με τον κορωνοϊό - Της είπα... πάρε την κάμερα και γράφε"!

«Μετρώντας το οξυγόνο με το οξύμετρο λες “ώπα, τι γίνεται, θα μπω στο νοσοκομείο και δεν θα προλάβω να δω τον γιο μου;”»...

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο πλατό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την περίμενε για να μιλήσουν για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Όπως εξήγησε, στις δύσκολες στιγμές της ασθένειας σκέφτηκε να γράψει βίντεο να αφήσει στον γιο του αλλά τελικά δεν το έκανε.

 

«Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο με το οξύμετρο που εκεί που ήταν 98 πήγαινε 90 και στο 89 μπας νοσοκομείο και λες “ώπα, τι γίνεται, θα μπω στο νοσοκομείο και δεν θα προλάβω να δω τον γιο μου;”. Είπα στη Νάνσυ “πάρε την κάμερα και γράφε”.  Δεν το έγραψα τελικά το βίντεο. Όταν έκανα ταξίδι υπερατλαντικό πάντα άφηνα ένα γράμμα.

 

Αυτό που λέω στον κόσμο να πάρουν ένα φίλο τους να πουν ένα συγγνώμη τα κάνω κι ο ίδιος».

Τι είπαν όμως στον Αναστάση για την ασθένεια του μπαμπά του; «Προσπαθήσαμε με τη μαμά του να του πούμε ότι όλα καλά, γιατί το πέρασε και η μαμά του» εξήγησε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags