Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγριο κράξιμο από πρώην συνεργάτη του σε Στάθη Παναγιωτόπουλο: "Είσαι ξεφτιλισμένος"!
Life
| 2021-12-22 13:00:00

Άγριο κράξιμο από πρώην συνεργάτη του σε Στάθη Παναγιωτόπουλο: "Είσαι ξεφτιλισμένος"!

Sportdog Team
Άγριο κράξιμο από πρώην συνεργάτη του σε Στάθη Παναγιωτόπουλο: "Είσαι ξεφτιλισμένος"!

"Γενικά ήταν διαχυτικός με τις κοπέλες που έρχονταν στα event μας..."! Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ραγδαίες, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου συνεχίζονται, με τον ίδιο να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και να μην κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σήμερα Τετάρτη, ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Θοδωρής Μαυρόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

«4 χρόνια τον ήξερα τον Στάθη πάνω στη δουλειά. Το 2011 μέχρι το 2014. Γενικά ήταν διαχυτικός με τις κοπέλες που έρχονταν στα event μας. Φυσικά το επέτρεπαν κι αυτές, δεν ήταν δηλαδή ότι γινόταν μπάστακας. Πήγαιναν αυτές να βγουν καμιά φωτογραφία και τις ρωτούσε “που είστε εσείς, από πού είστε εσείς”, τέτοιο στυλ, οικειότητα ας πούμε. Δηλαδή η διαχυτικότητα, αν τον βοηθάει και το κομμάτι του χιούμορ – φυσιολογικό δεν είναι – στο να πλησιάσει κάποιος και να τον πλησιάσεις κι εσύ. Ο Στάθης δεν έδειχνε τίποτα από όλα αυτά.

Αν έπεφτε κάτι στην αντίληψή μου, να ξέρεις ότι θα ήμουν ο πρώτος που θα τον έδινε στεγνά. Έτυχε ας πούμε μία φίλη μου να μου λέει “ξέρεις είναι πολύ γλίτσας, πάρε τον από ‘δω πέρα”. Γιατί από τη στιγμή που το έκανε, το ξανάκανε και το ξανάκανε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος και καλά να πάθεις ό,τι κι αν σου γίνει. Δηλαδή καλά να πάθεις. Άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα, τους αξίζει να έχουν τέτοιες αντιμετωπίσεις και τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει γι’ αυτόν είναι ότι δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, είναι το μόνο σίγουρο», είπε ο Θοδωρής Μαυρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags