Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: "Εσωσε" πασίγνωστη ηθοποιό από φυλακή - Η υπόθεση... σόκαρε την Ελλάδα!
Life
| 2021-12-31 14:10:00

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος "έσωσε" πασίγνωστη ηθοποιό από φυλακή - Η υπόθεση... σόκαρε την Ελλάδα!

Sportdog Team
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος "έσωσε" πασίγνωστη ηθοποιό από φυλακή - Η υπόθεση... σόκαρε την Ελλάδα!

Ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής με μία συγκλονιστική κίνηση, χωρίς να του ζητήσει κανείς, κατάφερε να βοηθήσει μία συνάδελφό του που βρισκόταν σε πραγματικά δύσκολη θέση. Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο...

Την ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου, που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική σειρά «Πενήντα - πενήντα», φιλοξένησε πριν από λίγο καιρό στο πλατό της εκπομπής του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
 
Η ηθοποιός έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά τη μεγάλη δικαστική της περιπέτεια. Η Άβα Γαλανοπούλου είχε εξαπατηθεί από πρώην σύντροφό της, στον οποίο εμπιστεύτηκε όλες τις οικονομίες της για κάνει επενδύσεις και εκείνος εξαφανίστηκε με τα χρήματα.
 

Άβα Γαλανοπούλου: «Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος»

«Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι πλούτος; Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας στο πρώτο δικαστήριο. Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει (μαζί). Ήρθε, (είναι) άντρας, αρσενικό, γιατί δεν μπορούσε να χωνέψει την αδικία, αυτό που μου συνέβαινε.Υπέροχος, δεν θα το ξεχάσω αυτό ποτέ. Και πολλούς άλλους σημαντικούς έχω γνωρίσει. Είμαι τυχερή, τελείωσε...» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή»

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξα τη δικαστική οδό, γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα», είπε αρχικά η ηθοποιός αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της που την εξαπάτησε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έχει εμπιστοσύνη και θεωρεί ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα δικαιωθεί. «Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Η Άβα Γαλανοπούλου εξομολογήθηκε ότι όλη αυτή η περιπέτεια πήγε πίσω την επαγγελματική πορεία, επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ρόλου. «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», δήλωσε συγκινημένη στην εκπομπή «The 2Night Show».

«Έγινα σκιά του εαυτού μου - Έζησα έναν εφιάλτη»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Άβα Γαλανοπούλου περιέγραψε με μελανά χρώματα εκείνη την περίοδο της ζωής της - τότε που έχασε όλα της τα χρήματα από έναν άνθρωπο στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη. «Δεν έπαθα νευρική ανορεξία όπως γράφτηκε και ειπώθηκε, αλλά έπαθα τέτοια κατάθλιψη από την απώλεια των μόνων χρημάτων που είχα, που αρνιόμουν προτάσεις για θέατρο και για τηλεόραση. Μέχρι να βάλω τέλος στη ζωή μου σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα όρθια και δυνατή από την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Έζησα έναν εφιάλτη».  Η ηθοποιός είχε πει ότι δεν είχε μυαλό για τίποτε άλλο: «Έγινα… σκιά του εαυτού μου. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τρόμαζα -όπως τρόμαζαν και οι άλλοι. Η αγάπη με έσωσε! Ο έρωτας με οδήγησε στο να σηκώσω αυτόν τον σταυρό και η αγάπη των δικών μου ανθρώπων μου κράτησε το χέρι για να μη σωριαστώ. Σε όλη αυτή την ιστορία έχασα το χαμόγελό μου, αλλά το βρίσκω ξανά σιγά-σιγά» είχε πει σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags