Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέες έρευνες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Κλήθηκε πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση
Life
| 2022-01-16 23:46:00

Νέες έρευνες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Κλήθηκε πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση

Sportdog Team
Νέες έρευνες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Κλήθηκε πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση

Τέσσερα χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στο Αγρίνιο, που αρχικά αποδόθηκε σε αυτοκτονία, άνοιξε νέος κύκλος ερευνών με τις καταθέσεις των δύο μεγαλύτερων παιδιών της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, η νέα ανακρίτρια Αγρινίου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα τον Σεπτέμβριο, φέρεται αποφασισμένη να δώσει οριστικό τέλος στην υπόθεση, είτε βάζοντας την στο αρχείο, είτε ασκώντας ποινικές διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Αναστάσιος Δέδες, υποστηρίζει ότι “υπάρχουν συγκλονιστικά ευρήματα από τις έρευνες που πραγματοποίησα. Η υπόθεση της αυτοκτονίας δεν είναι καθόλου πιθανή. Περισσότερο παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα όχι από ένα άτομο, αλλά πιθανότατα από δύο πρόσωπα”. Ο ίδιος τόνισε πως “κάποιος που είναι αποφασισμένος να πυρποληθεί δεν αγοράζει πετρέλαιο, αλλά βενζίνη. Η ίδια έβαλε 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης. Ίσως η ποσότητα πετρελαίου να αγοράστηκε για μετάγγιση σε όχημα άλλου προσώπου. Στον ουρανό του εσωτερικού του Ι.Χ., στη θέση πίσω από τον οδηγό, διαπίστωσα πατημασιές από μπότα. Αυτό παραπέμπει στο γεγονός ότι η Λαγούδη βρισκόταν μέσα σε κίνηση και κάποιος την εμπόδιζε να βγει, πάλευε η ίδια…”.

Ο συνήγορος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, ανέφερε στη “Real News” ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί από την ανακρίτρια εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ο οποίος θα καταθέσει ως ύποπτος. “Έχουν δρομολογηθεί και άλλες καταθέσεις μαρτύρων και εν τέλει θα κληθεί να καταθέσει ο κυρίως ύποπτος, αφού έχει ήδη εμφανιστεί και λάβει πλήρη αντίγραφα της υπαρχούσης δικογραφίας”.

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags