Facebook Pixel Άλκης Καμπανός: Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη - "Εντάξει; Τον καθαρίσατε;"
Life
| 2022-02-06 11:46:00

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη - "Εντάξει; Τον καθαρίσατε;"

Sportdog Team
Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη - "Εντάξει; Τον καθαρίσατε;"

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας ενοίκου της πολυκατοικίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Άλκης.

Άλκης Καμπανός: Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία σοκαριστική μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Μία γυναίκα, ένοικος της πολυκατοικίας όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος 19χρονος, συγκλονίζει με τα όσα περιγράφει ότι άκουσε και είδε.

«Τη φωνή του μες στα αυτιά μου την έχω», λέει η γειτόνισσα στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν. «Γινόταν μια φασαρία και με το που βγαίνω έξω βλέπω δύο αυτοκίνητα σταματημένα απέναντι. Έξι-εφτά άτομα με κοντάρια να κυνηγάνε τα παιδιά. Το ένα το καημένο έτρεχε από εκεί, το άλλο κρύφτηκε εδώ» είπε μεταξύ άλλων.

“Επάνω μένω. Άκουγα τη φωνή του που φώναζε ‘φτάνει μη με χτυπάς άλλο, μη με χτυπάς άλλο’ και μετά άκουσα τους φίλους του να λένε ‘άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου'”, περιγράφει η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό.

Στη συνέχεια, όπως λέει, κάποιοι “αχαρακτήριστοι” φώναξαν: “Εντάξει; Τελειώσατε; Τον καθαρίσατε; Στο αμάξι και φύγαμε. Ο ένας έφυγε αντίθετα, ο άλλος προς τα κάτω”.

Πρόκειται για οργανωμένους εγκληματίες, είπε η γυναίκα, και συνέχισε: «τη φωνή του μέσα στα αυτιά μου την έχω…».

Πηγή: enikos.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags