Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Γιαννης Μπέζος: "Δίκασε" τον Φιλιππίδη ο Μπέζος: "Για τον Πέτρο στεναχωρήθηκα και στενοχωριέμαι αλλά..."
Life
| 2022-02-25 19:36:00

"Δίκασε" τον Φιλιππίδη ο Μπέζος: "Για τον Πέτρο στεναχωρήθηκα και στενοχωριέμαι αλλά..."

Sportdog Team
"Δίκασε" τον Φιλιππίδη ο Μπέζος: "Για τον Πέτρο στεναχωρήθηκα και στενοχωριέμαι αλλά..."

Παρά τη φιλία τους και την κουμπαριά, ο γνωστός ηθοποιός δεν... μάσησε τα λόγια του!

Ο Γιάννης Μπέζος καλεσμένος της εκπομπής «Τετ-α-τετ» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στην προφυλάκισή του.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν.

Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags