Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για την τελευταία επίσκεψη σε Μοναστήρι: "Λίγο πριν πεθάνει..."
Life
| 2022-07-04 16:22:00

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για την τελευταία επίσκεψη σε Μοναστήρι: "Λίγο πριν πεθάνει..."

Sportdog Team
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για την τελευταία επίσκεψη σε Μοναστήρι: "Λίγο πριν πεθάνει..."

Έπεσε στην αγκαλιά της γερόντισσας και...

26 χρόνια μετά το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες των τελευταίων της στιγμών δεν έχουν τέλος.

Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό της Ελλάδας, αναφέροντας όσα ο ίδιος βίωσε κατά την τελευταία επίσκεψη της Αλίκης στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ, λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

Σε συνέντευξή του, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στις 15:00 χτύπησε το κουδούνι της Μονής του Αγίου Εφραίμ. Την υποδέχτηκε η μακαριστή μοναχή Παρασκευή. Έσπευσα κι εγώ μαζί. Είδα την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία συνοδευόταν από τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο και ένα συγγενικό της πρόσωπο. Θυμάμαι ότι ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, αλλά περιποιημένη.

Η Αλίκη προσκύνησε υποβασταζόμενη στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού. Η γερόντισσα Μακαρία, μόλις την είδε, της είπε «Αλίκη μου» και την αγκάλιασε. Εκείνη τη στιγμή η Αλίκη, σαν μικρό παιδί, έπεσε στην αγκαλιά της γερόντισσας και ξέσπασε σε λυγμούς. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα.

Κάτσαμε όλοι μαζί στο κελάκι της ηγουμένης. Έπειτα από λίγο η Αλίκη είπε «Έχω καρκίνο, γερόντισσα, στο πάγκρεας»…».

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Αλίκη θα εξακολουθήσει να απασχολεί τα Μέσα. Γι’ αυτό και κάθε τι που την αφορά μόνο αδιάφορο δε μπορεί να περάσει…

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags