Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απάτη - "Όλα ψέματα μην ακούτε κανέναν"
Life
| 2022-08-12 23:14:00

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απάτη - "Όλα ψέματα μην ακούτε κανέναν"!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απάτη - "Όλα ψέματα μην ακούτε κανέναν"!

Με μήνυμά του προσπαθεί να βοηθήσει και να γλιτώσει… χιλιάδες ανθρώπους από το να μπλέξουν σε περιπέτειες με κίνδυνο να χάσουν τα χρήματά τους.

 

Σε ένα πυκνό δίχτυ απάτης που έχει απλωθεί στο διαδίκτυο από «επενδυτικές πλατφόρμες» έχουν παγιδευτεί εκατοντάδες πολίτες που δελεάζονται από υποσχέσεις για εύκολο κέρδος.

Ο ιστός υφαίνεται με αμέτρητες ιστοσελίδες που τάζουν επικερδείς επενδύσεις, με «βομβαρδισμό» των κοινωνικών δικτύων με απατηλές καταχωρίσεις που χρησιμοποιούν την εικόνα γνωστών προσώπων της showbiz και καταξιωμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι δήθεν «αποκαλύπτουν» πώς κέρδισαν τεράστια ποσά, αλλά και με την πειστική φωνή ενός «μάνατζερ» ο οποίος μυεί διά τηλεφώνου κάθε ανυποψίαστο στον μαγικό κόσμο των επενδύσεων.

Μάλιστα, πρόσφατα ρεποτάζ ανέφεραν πως τεράστια ποσά έχουν κάνει φτερά μέσω της «επενδυτικής πλατφόρμας» B…Z με έδρα σε Άγιο Βικέντιο και Γρεναδίνες, η οποία έχει «δαγκώσει» άγνωστο αριθμό Ελλήνων.

Θύμα της συγκεκριμένης απάτης έχει πέσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρουσιάζεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο να… εμπλέκεται σε διάφορες ιστορίες με κρυπτονομίσματα. Επειδή λοιπόν είναι ιδιατέρως γνωστός και από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να τοποθετηθεί για το θέμα μέσω social media, για να προστατέψει και το κοινό του.

Μέσω Instagram ανέφερε: «Moυ έχετε στείλει 10.000 άνθρωποι για αυτά τα σάιτ, που γράφουν για εμένα και τα κρυπτονομίσματα. Όλα μαλ@@ς είναι, όλα ψέματα, μην ακούτε κανέναν».

Ευτυχώς με αυτή την κίνηση του, βοήθησε πάρα πολύ κόσμο να μην εξαπατηθεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags