Facebook Pixel Prisonleague! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-01-06 13:00:00

Prisonleague! (ΒΙΝΤΕΟ)

Prisonleague! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακώς ονομάστηκε Superleague το ελληνικό πρωτάθλημα. Prison Break έπρεπε να το πούνε. Ή Prisonleague! Δεν είναι κατάσταση αυτή, δηλαδή. Ποια μπάλα; Της φυλακής το κάγκελο γίνεται!

Λες και βλέπουμε το Εξπρές του Μεσονυχτίου... Μέσα σε μόνο ένα 24ωρο προέκυψαν οι ακόλουθες ειδήσεις στο ελληνικό …ποδόσφαιρο της φυλάκας:

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν χθες οι γνωστοί παράγοντες κι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο των στημένων Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Τσακογιάννης για να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης τους από το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

Στην σύλληψη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενου προχώρησε η Ασφάλεια Πολυγύρου το βράδυ της Τετάρτης για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Δεν περνάει καλά στις φυλακές των Σκοπίων ο Μάκης Ψωμιάδης και ζητάει την άμεση έκδοσή του στην Ελλάδα, καθώς ήδη έχουν καθυστερήσει οι διαδικασίες για την επιστροφή του.

ΠΑΟΚ, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηλιούπολη. Τι γίνεται εδώ πέρα; Μεγαλοπαράγοντες από τόσες ομάδες βρίσκονται ή βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα;

Μήπως, όμως, είναι οι πρώτοι ή οι τελευταίοι; Ξεχάσαμε τον Κοσκωτά; Ξεχάσαμε τον Σαλιαρέλη; Ξεχάσαμε τον μακαρίτη τον Σταματελάτο; Ξεχάσαμε τον Μπατατούδη; Και υπάρχουν κι άλλοι, βέβαια...

Είπαμε ότι δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο οι παράγοντες που έχουν εμπλακεί άγρια με το νόμο ή έχουν βρεθεί υπό κράτηση ή έχουν κάνει φυλακή για μικρό ή μεγάλο διάστημα για τον άλφα και βήτα λόγο. Είτε ποδοσφαιρικό, είτε εξωποδοσφαιρικό.

Αν αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε ας το χαρούνε όλοι όσοι το κάνανε έτσι. Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, που έλεγε και ο Τζιμάκος Πανούσης. Αυτός, όμως, είχε στο μυαλό του τα κάγκελα στις εξέδρες… Τόσο ανυποψίαστος ήταν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags