Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελληνικά Rafale και F-16 κλείνουν το στόμα στα τουρκικά ΜΜΕ - "Δυο μαχητικά για να αντιμετωπίσουν ένα"!
Life
| 2023-01-25 11:40:00

Ελληνικά Rafale και F-16 κλείνουν το στόμα στα τουρκικά ΜΜΕ - "Δυο μαχητικά για να αντιμετωπίσουν ένα"!

Sportdog Team
Ελληνικά Rafale και F-16 κλείνουν το στόμα στα τουρκικά ΜΜΕ - "Δυο μαχητικά για να αντιμετωπίσουν ένα"!

Τέλος τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται και με τη ναυπήγηση τριών φρεγατών τα επόμενα τρία χρόνια που ανακοινώθηκε χθες, τονίζοντας ότι "όλα γίνονται για να πλέουν τα πλοία στη Γαλάζια Πατρίδα".

Καμιά αναφορά στην παραλαβή του πέμπτου F-16 Viper από την Ελλάδα στην οποία ήταν παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έκαναν τα τουρκικά ΜΜΕ μέχρι τώρα, ωστόσο οι τούρκοι αναλυτές στα τηλεοπτικά κανάλια έχουν παραδεχθεί καιρό τώρα, ότι η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη υπεροχή στον αέρα του Αιγαίου λόγω των Rafale.

Ο στρατιωτικός αναλυτής Αμντουλάχ Αγάρ αναφέρει στο cnn turk χαρακτηριστικά: «Στόχος της Τουρκίας δεν πρέπει να είναι μόνο η παραγωγή του εθνικού μαχητικού αλλά να μπορεί να είναι ισάξιο ή και καλύτερο από τα αντίστοιχα μαχητικά που θα αντιμετωπίζει. Όπως τα Rafale που παραλαμβάνει η Ελλάδα, όπως τα παλαιότερα μαχητικά F-16 τα οποία αντιμετωπίζει σε Block 70 και τα F-35 τα οποία θα παραλάβει.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags