Facebook Pixel Στάη και Κατρίτση στην ΕΡΤ
Life
| 2010-12-23 10:49:00

Στάη και Κατρίτση στην ΕΡΤ

Στάη και Κατρίτση στην ΕΡΤ

H EΡΤ ανήγγειλε και επίσημα την πρόσληψη της Έλλης Στάη και της Έλενας Κατρίτση.

Η επίσημη ανακοίνωση: "Ενέκρινε την πρόσληψη με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους και μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Επιλογής-Αξιολόγησης των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Αρβανίτη, Πηνελόπης Γαβρά, Ιωάννη Ευσταθίου, Θεόδωρου Μιχόπουλου, Σωτηρίας Μπιζόγλη, Μαρίας Σαράφογλου και Παναγιώτη Σπηλιόπουλου.

Επέκτεινε τη σύμβαση από 01.01.2011 έως 31.06.2011, ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, της κυρίας Χριστίνας Αρμάνη, Υπεύθυνης Διοίκησης Έργου, με αντικείμενο την προετοιμασία και την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης σημαντικών γεγονότων πολιτικής σημασίας, εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας.

Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα και ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, επέκτεινε τις συμβάσεις του σκηνοθέτη Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλου και του Προϊσταμένου του Τμήματος Προβολής της Διεύθυνσης Προγράμματος Γεωργίου Καλλίτση.

Ενέκρινε τη συνεργασία με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ από τα μέσα Ιανουαρίου και την ένταξη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ της εκπομπής «Προσωπικά», με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση. Οι λεπτομερείς όροι της συνεργασίας θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου..." .

Πηγή: Νewsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags