29/02/12 - 17:14

"Στεφάν, ψευτάκο... "

"Ψεύδεται ασύστολα", ήταν το σχόλιο του Θωμά Μητρόπουλου για όσα δήλωσε ο Στεφάν Ντεμόλ σε εφημερίδα του Βελγίου, περί επιθυμίας του προέδρου του Αιγάλεω να στήσουν αγώνα...

"Στεφάν, ψευτάκο... "
23.191views 0shares
Την απάντησή του για τα όσα έχουν συμβεί σχετικά με την καταγγελία του πρώην προπονητή του Αιγάλεω Στεφάν Ντεμόλ έδωσε με δηλώσεις του στο ΜΕGΑ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Θωμάς Μητρόπουλος.
Aναλυτικά είπε: «Ο κύριος Ντεμόλ ψεύδεται ασύστολα. Ουδέποτε έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο και αντιθέτως τα εισιτήρια για τις Βρυξέλλες έγιναν μετά από ήττα που είχε στο Ηράκλειο-που έχασε το παιχνίδι. 'Εχασε το παιχνίδι και μετά απελύθη. Αυτό έγινε.»
 
Θεωρείτε ότι είναι αποκύημα της φαντασίας του για να καλύψει την ήττα;
«Δεν ξέρω για ποιό λόγο, πάντως εκείνη τη φορά απελύθη, σας λέω μετά από ήττα στο Ηράκλειο. Ψεύδεται ασύστολα μ΄αυτό που είπε. Ουδέποτε του΄χω ζητήσει εγώ κάτι τέοιο. Και είμαι 30 χρόνια στην μπάλα, δεν είμαι χθεσινός. Εντάξει;»
 
 Θεωρείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον έχει προσεγγίσει κάποιος άλλος παράγοντας από την ομάδα και να του έχει ζητήσει αυτήν τη μεθόδευση;
«Δεν υπάρχει περίπτωση. Κανείς δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ