Facebook Pixel Στον... κόσμο της η ΕΡΤ!
Life
| 2012-03-11 00:29:00

Στον... κόσμο της η ΕΡΤ!

Στον... κόσμο της η ΕΡΤ!

Στα παλιά της παπούτσια έγραψε η ΕΡΤ τους Ελληνες φιλάθλους, καθώς προτίμησε να διακόψει τη μετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου και τον Φιλιππίδη, για τον Παπουτσή!


Φαίνεται ότι στο Ραδιομέγαρο θα ζουν πάντα στον κόσμο τους, καθώς διέκοψαν την ζωντανή μετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου από την Κωνσταντινούπολη, την ώρα που αγωνιζόταν στον τελικό του επι κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης!

Ο λόγος της διακοπής ήταν ο ... Χρήστος Παπουτσής καθώς εκείνη την ώρα άρχισε την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ! Εκριναν φαίνεται ότι τα λόγια του υποψήφιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ θα ενδιέφεραν μεγαλύτερη μερίδα του κοινού από την προσπάθεια ενός Ελληνόπουλου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Βέβαια τα τηλέφωνα έσπασαν στην ΕΡΤ από έξαλλους τηλεθεατές που ζητούσαν να συνεχιστεί η μετάδοση των αγώνων της Κωνσταντινούπολης, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρεται τι θα πει ένας ακόμη πολιτικός, σε μία ακόμη Συνδιάσκεψη...

Σίγουρα αξίζει ένα μεγάλο συγνώμη στον Κώστα Φιλιππίδη από τους επικεφαλής της ΕΡΤ!

Iδια αντιμετώπιση και στον Τσάτουμα

Φυσικά επειδή η ομιλία του Χρήστου Παπουτσή συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, η ΕΤ1 δεν μετέδωσε και την αρχή του τελικού του μήκους, στο οποίο συμμετείχε ένας ακόμη Ελληνας, ο Λούης Τσάτουμας!

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags