Facebook Pixel Του Μπιτσαξή η καρέκλα τρίζει, όχι της ΕΠΟ!
Life
| 2012-04-11 22:32:00

Του Μπιτσαξή η καρέκλα τρίζει, όχι της ΕΠΟ!

Του Μπιτσαξή η καρέκλα τρίζει, όχι της ΕΠΟ!

Τελικά, σ’ αυτή την υπόθεση με το Άρης - Αστέρας διαπιστώσαμε ότι ο καθένας έχει τον χαβά του. Ο Άρης λέει τα δικά του, το ίδιο και ο Αστέρας, για την απόφαση που βγήκε έγινε έφεση, ενώ πετάχτηκε στην μέση και ο Μπιτσαξής για να πει αυτά που ήθελε.

Και μέσα σ’ όλα, τι δήλωσε ο ΓΓΑ; «Ένα μήνυμα προς την ΕΠΟ. Με τέτοιου είδους λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει». Αυτό είπε…

Προς το παρόν, πάντως, αυτή που τρίζει σίγουρα είναι η καρέκλα του Μπιτσαξή, αφού σήμερα προκηρύχθηκαν εκλογές και μετά την 6η Μαϊου δεν θα βρίσκεται ως ΓΓΑ στην θέση του.

Και ποιο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ τρίζει; Πρόσφατα δεν ήταν να περάσουν κάποιες υποθέσεις από την Βουλή; Ήταν! Κι όλο δήλωναν ότι «δεν κάνουμε πίσω» από την κυβέρνηση. Με το που άρχισε, όμως, να φωνάζει για το αυτοδιοίκητο η ΕΠΟ, σε… συγχορδία με τη FIFA και την UEFA, ξεκίνησε τα μα, μου, σου, του η κυβέρνηση. Κι έτσι ουσιαστικά η ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητό της δεν πάθανε τίποτα.

Από λόγια, λοιπόν, όλοι καλοί είναι. Στις πράξεις τα χαλάνε. Και στις πράξεις η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να κάνει κάτι απέναντι στην ΕΠΟ. Σε μια ΕΠΟ που δεν έχει καταφέρει ούτε στο παραμικρό να πείσει ότι αξίζει να έχει αυτοδιοίκητο, από την στιγμή που δεν έχει λύσει κανένα από τα σημαντικά και σοβαρά προβλήματα του ποδοσφαίρου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags