Facebook Pixel "Μη δώσουμε δικαίωμα"
Life
| 2012-04-23 17:48:00

"Μη δώσουμε δικαίωμα"

"Μη δώσουμε δικαίωμα"

Δηλώσεις στην επόμενη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Κάιλ Χάινς ο οποίος αναφέρθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει δικαίωμα στον αντίπαλό του, παίρνοντας το προβάδισμα από το ξεκίνημα της σειράς.
 

"Η εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν κακή κι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Στον επόμενο μήνα παίζεται όλη η χρονιά για μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, σωματικά και πνευματικά", σχολίασε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακό και πρόσθεσε:

"Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδο της δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους αντιπάλους της. Δεν έχουν να χάσουν, αλλά μπορούν να κερδίσουν πολλά και γι’ αυτό θα πρέπει να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου επισήμανε: "Από τη σειρά με τον ΠΑΟΚ κατά το ήμισυ η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που θέλαμε. Στη σειρά των παιχνιδιών από τον Πανιώνιο θέλουμε σαφώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Πανιώνιος είναι μια πειθαρχημένη ομάδα με επαφές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και θα πρέπει να μπούμε στη φιλοσοφία των συγκεκριμένων παιχνιδιών αλλά και των πλέι οφ γενικότερα. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση τόσο ατομική όσο και ομαδική".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags