Facebook Pixel Για αυτό είναι Καρα-κορυφαίος!
| 2012-09-12 00:24:00

Για αυτό είναι Καρα-κορυφαίος!

Για αυτό είναι Καρα-κορυφαίος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης βγάζει το καπέλο στον Γιώργο Καραγκούνη και γράφει για εκείνους που τον αποθεώνουν ενώ τόσα χρόνια τον «έθαβαν»!

Η μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη στην Φούλαμ και η συμμετοχή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης στα 35 του είναι η μεγάλη δικαίωση για τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή της τελευταίας 15ετίας. Κορυφαίο δεν το λέω μόνο διότι σε λίγο καιρό θα είναι και ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική(τώρα είναι στις 120 μαζί με τον Ζαγοράκη). Κορυφαίο τον λέω, διότι δεν υπάρχει άλλος Ελληνας ποδοσφαιριστής που να έχει αγωνιστεί στα δύο από τα τρία κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλία, Αγγλία), στην ιστορικότερη ομάδα της Πορτογαλίας, την θρυλική Μπενφίκα.

Και φυσικά σε μία από τις κορυφαίες Ιταλικές ομάδες την Ιντερ. Και συνδυάζοντας αυτά με τις συμμετοχές στην Εθνική , την κατάκτηση του Euro και την μεταγραφή, στα 35 παρακαλώ, σε μία Αγγλική ομάδα της πρώτης 7αδας της Πρέμιερ Λίγκ, που εδρεύει στο Λονδίνο και ο πιο κακεντρεχής απέναντι στον «Καρα» παραδέχεται ότι είναι ο κορυφαίος. Και ο μοναδικός Ελληνας ποδοσφαιριστής που τα έχει πετύχει όλα αυτά στην καριέρα του.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags